“Χάνουμε ευκαιρίες, προσοχή στα τελειώματα”

“Χάνουμε ευκαιρίες, προσοχή στα τελειώματα”

“Χάνουμε ευκαιρίες, προσοχή στα τελειώματα”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 55 ΦΟΡΕΣ

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης, με αφορμή τις δυσκολίες που συνάντησαν τα «ελάφια» στο Παραδείσι

Ικανοποίηση με…πινελιές προβληματισμού για αδυναμίες που εντοπίστηκαν και θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα, επικρατεί στη Ρόδο μετά τη νίκη επί του Κλεάνθη με 4-1, προχθές στο Παραδείσι.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» Σάββας Ορφανίδης, θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο και να αποφύγει τα «καρδιοχτύπια» στις αρχές του δευτέρου, τονίζοντας πως απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων που δημιουργούνται:

«Μετατρέψαμε ένα παιχνίδι που φαινομενικά πήγαινε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, σε ντέρμπι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά τελικά καταφέραμε, μετά το μπλακ άουτ που είχαμε από το 45’ μέχρι το 60’, να συνέλθουμε και να το τελειώσουμε και με μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στα τελειώματα, διότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες και αυτό σε κάποιο άλλο παιχνίδι μπορεί να μας στοιχίσει.»

Το παιχνίδι στο Παραδείσι δεν άφησε πίσω του απώλειας και το πρωινό της χθεσινής μέρας βρήκε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, όπου έκαναν ελαφρά προπόνηση. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επικίνδυνο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.

Άστοχη η οποιαδήποτε αμφισβήτηση
Άδικη και άστοχη θεωρούν την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το δίκαιο της επιτυχίας της ομάδας τους στο Παραδείσι, οι άνθρωποι της Ρόδου. Όπως έλεγαν, όποιος θέλει να αναλύσει τη διαιτησία, καλό θα ήταν να ξεκινήσει από τις δύο καίριες φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα. Η πρώτη αφορά στο σουτ του Γιώργου Δελαπόρτα, που η μπάλα, μετά την επαφή της με το οριζόντιο δοκάρι, περνάει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος, χωρίς να κατακυρωθεί το γκολ και η δεύτερη σ’ ένα ανύπαρκτο φάουλ που καταλογίζεται εις βάρος και πάλι του Δελαπόρτα, όταν κλέβει την μπάλα από τον Πελέκη μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κλεάνθη, όντας «φάτσα» με το γκολ.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας