Ο παιδότοπος Kinderland Aggeli Park και το κατάστημα Marasil γιορτάζοντας τα γενέθλια τους πρόσφεραν χαρά στα παιδιά

Ο παιδότοπος Kinderland Aggeli Park και το κατάστημα Marasil γιορτάζοντας  τα γενέθλια τους πρόσφεραν χαρά στα παιδιά

Ο παιδότοπος Kinderland Aggeli Park και το κατάστημα Marasil γιορτάζοντας τα γενέθλια τους πρόσφεραν χαρά στα παιδιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2161 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη ο παιδότοπος kinderland έκλεισε τα 5 χρόνια λειτουργίας και το κατάστημα Marasil έγινε ενός έτους. Έτσι λοιπόν από κοινού, τίμησαν την ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους, και αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους, στο Aggeli Park διοργανώνοντας μια σειρά από δραστηριότητες αφιερωμένες στα παιδιά.


Οι Κατρίν και Γιώργος Σιαλαδάκης, ιδιοκτήτες του Kinderland, μαζί με την Μάριβη Λάμπου, Marketing Manager της Marasil και τον Αντώνη Αμπελά, ιδιοκτήτη του καταστήματος Marasil στη Ρόδο, καλωσόρισαν τον κόσμο.


Η παιδική επίδειξη μόδας που όλοι περιμέναμε εδώ και μέρες ξεκίνησε γύρω στις 18:00, ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον παιδότοπο. Μια επίδειξη μόδας με δικά μας παιδιά, ντυμένα με ρούχα του καταστήματος Marasil, από τα brands Marasil, Mandarino, Sprint & Pierre Cardin.


Τα παιδιά περπάτησαν υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο γιορτινή και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο που τα εμψύχωνε διαρκώς. Οι λιλιπούτιοι φίλοι συνοδευόντουσαν από τη μαμά ή τον μπαμπά, τα λίγο μεγαλύτερα ήταν σε παρέες ενώ ένας μικρός φίλος διέσχισε την πασαρέλα με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο.


Σκοπός της επίδειξης ηταν να καμαρώσουμε τα Ροδιτόπουλα σε αξιόλογες γιορτινές και μη εμφανίσεις από το κατάστημα Marasil και για εκείνα να κερδίσουν την προσοχή μας.


Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της σχολής χορού ‘’Βάλια Καρβέλη’’ που με 7 κορίτσια της μας χάρισε μια υπέροχη χορογραφία υπό τους ήχους του “Let it snow”.


Η Κατρίν Σιαλαδάκη φανερά συγκινημένη για τον κόσμο που τους στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, προσκάλεσε όλα τα παιδάκια που βρισκόντουσαν στο χώρο να τραγουδήσουν το Happy Birthday, και να σβήσουν τα κεράκια όλα μαζί για τα 5 χρόνια του Kinderland.


Κατόπιν ο Αντώνης Αμπελάς μαζί με την Μάριβη Λάμπου διεξήγαγαν την κλήρωση για τις 15 δωροεπιταγές αγορών από το κατάστημα Marasil. Τα παιδιά τράβηξαν τους λαχνούς και την ίδια στιγμή μοιράστηκαν οι δωροεπιταγές στους νικητές.


Ακολούθησε baby Jumba από τον φοβερό William και παράσταση από ταχυδακτυλουργικά κόλπα με έναν μάγο πραγματικά ξεχωριστό ο οποίος πήγαινε από παρέα σε παρέα για prive παραστάσεις.


Χορηγοί σε αυτή τη γιορτή ήταν η εφημερίδα «Η Ροδιακή», το κομμωτήριο «Kid cut» που χτένισε όλες τις δεσποινίδες και η «σχολή χορού Βάλια Καρβέλη».


Ήταν πραγματικά μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά, στα δικά μας παιδιά. Περάσαμε όλοι υπέροχα, διασκεδάσαμε, χορέψαμε, κερδίσαμε, ξεχάσαμε για λίγο την καθημερινότητα και το είχαμε πραγματικά ανάγκη. Μέσα από τις γλυκές τους ματιές, τα νάζια τους και τις τρελίτσες τους γίναμε όλοι παιδιά. Περιμένουμε τα επόμενα…

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας