Ο Χ. Κόκκινος σε εκδηλώσεις που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και συλλογικές διαδικασίες

Ο Χ. Κόκκινος σε εκδηλώσεις που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και συλλογικές διαδικασίες

Ο Χ. Κόκκινος σε εκδηλώσεις που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και συλλογικές διαδικασίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

O Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις που έλαβε, παρέστη σε εκδηλώσεις συλλόγων και σωματείων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκεκριμένα παρέστη σε εκδηλώσεις: του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, του Παγκωακού Συλλόγου Ρόδου και του Φιλόπτωχου Ταμείου Δωδεκανήσου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κυρίλλου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις, εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιούνται τιμητικές διακρίσεις για τη μαθητιώσα νεολαία μας, και παρουσιάζονται και αναβιώνουν τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του απεύθυνε τις ευχές του για το νέο έτος και τα συγχαρητήριά του για τις διακρίσεις της νεολαίας μας στην προσπάθειά της να κατακτήσει τη γνώση. Επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα σωματεία μας, αφού διατηρούν ζωντανά τα ήθη και τις παραδόσεις που κράτησαν όρθιο τον Ελληνισμό στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης είναι σημαντικό ότι όλοι αγκαλιάζουν τις συλλογικές διαδικασίες που συνδέουν το χθες με το σήμερα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κοινωνικό ρόλο των εκδηλώσεων, αφού δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σ’ επαφή και να συνεργαστούμε αλλά συγχρόνως να στηριχθούν και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο