«Βλέπουν» φάιναλ φορ στα πρωταθλήματα υποδομών

«Βλέπουν» φάιναλ φορ στα πρωταθλήματα υποδομών

«Βλέπουν» φάιναλ φορ στα πρωταθλήματα υποδομών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο

Στα πρωταθλήματα υποδομών της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση όσον αφορά τις παρουσίες των ομάδων στα φάιναλ φορ που θα κρίνουν τον τίτλο.

Στους έφηβους, Διαγόρας και Ιάλυσος είναι οι δύο από τον όμιλο της Ρόδου που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο ενώ από το βόρειο συγκρότημα, αν και απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος, σίγουρος είναι ο αήττητος Ιπποκράτης ενώ η ΑΕ Δικαίου προηγείται με δύο νίκες της ΕΑΚΑ.

Ιάλυσος και Κολοσσός είναι το ζευγάρι από τον όμιλο Ρόδου που πέρασε στο φάιναλ φορ των παμπαίδων αλλά στα νησιά γίνεται ακόμη «μάχη» για την πρόκριση, με τους ΑΕ Δικαίου, Ιπποκράτη και ΕΑΚΑ να έχουν ένα βαθμό διαφορά.

Ο κάτοχος του τίτλου στις κορασίδες, Διαγόρας, είναι ήδη στην τετράδα με τον Ιάλυσο να έχει προβάδισμα, λόγω διαφοράς, έναντι του Κολοσσού. Από τον όμιλο Νήσων, εκκρεμεί ακόμα ένας γύρος.

Στο νότιο συγκρότημα για το πρωτάθλημα νεανίδων, ο Διαγόρας με τον Ιάλυσο παίρνουν τα δύο εισιτήρια μία αγωνιστική πριν το τέλος ενώ στο βόρειο, Ιπποκράτης και Ηρακλής 2000 δείχνουν να είναι αρκετά μπροστά από ΕΑΚΑ και ΑΕ Δικαίου (δύο αγωνιστικές σε εκκρεμότητα).

Στο παιδικό, αντίθετα, υπάρχει ακόμη αρκετός …δρόμος για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Βέβαια, ο Κολοσσός δείχνει ισχυρό φαβορί για την πρώτη θέση στη Ρόδο καθώς μετράει εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς.
Για τη δεύτερη θέση, Ροδίων Άθλησις και Ιάλυσος θα παλέψουν ως την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση.

Μέχρι στιγμής, Ιπποκράτης και Πανιώνιος Λέρου έχουν αποσπαστεί βαθμολογικά αλλά υπάρχει και στον όμιλο νήσων μπόλικη δράση για το «τελικό σφύργιμα».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα