Πάνω από 700 άτομα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα γίνει στη Ρόδο

Πάνω από 700 άτομα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα γίνει στη Ρόδο

Πάνω από 700 άτομα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα γίνει στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 387 ΦΟΡΕΣ

Θα έρθουν αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο

Για πρώτη φορά, το νησί της Ρόδου θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα, το ετήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, στο οποίο θα πάρουν μέρος πάνω από 600 αντιπρόσωποι από τη χώρα μας και τουλάχιστον 100 σύνεδροι ή πρόεδροι από αντίστοιχες Εργατικές Συνομοσπονδίες από όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο, σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα, θα γίνει από τις 17 έως και τις 20 Μαρτίου στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ρόδος – Πάλας.

Ήδη τα στελέχη της ΓΣΕΕ αλλά και τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου, εργάζονται πυρετωδώς, για την συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία εκτός των άλλων, θα αποτελέσει μια ισχυρή «τονωτική ένεση» για την αγορά της Ρόδου, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της τουριστικής μας σεζόν. Εκτός από τους συνέδρους, εκτιμάται ότι θα έρθουν στο νησί μας και δεκάδες συνοδοί για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στις διεθνείς αντιπροσωπείες που έχουν προσκληθεί και αναμένεται να έρθουν στη Ρόδο, υπάρχουν πρόεδροι ή ανώτατα συνδικαλιστικά στελέχη, από τις χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής καθώς επίσης και την Κούβα.

Είναι η πρώτη φορά που το συνέδριο του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας μας, γίνεται στη Ρόδο και η τρίτη φορά στην ιστορία της ΓΣΕΕ που γίνεται εκτός Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις