Μια Ροδίτισσα στο δημοφιλέστερο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ του Λονδίνου

Μια Ροδίτισσα στο δημοφιλέστερο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ του Λονδίνου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4789 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου

Μια ροδίτισσα, σπουδάστρια στην Μadd Μidlands Αcademy of Dance and Drama, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο δημοφιλέστερο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ του Λονδίνου, το «Move It”.

Πρόκειται για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου με καταγωγή από την Σορωνή Ρόδου, η οποία ξεκίνησε τον χορό σε ηλικία τριών χρόνων. Έντεκα χρόνια αργότερα, μόλις στα 14 της πήρε το Επαγγελματικό Δίπλωμα Κλασικού Μπαλέτου με ‘’ΑΡΙΣΤΑ’’ από την Βασιλική Ακαδημία της Αγγλίας.

Η αγάπη της, το ταλέντο της και η σκληρή της δουλειά πάνω στον χορό, με την απαράμιλλη στήριξη και καθοδήγηση της δασκάλας της Έφης Κρητικού, την οδήγησαν λίγα χρόνια αργότερα στην Αγγλία όπου είχε την δυνατότητα να επιλέξει την φοίτησή της ανάμεσα σε τέσσερις Ακαδημίες Χορού.

Η Μαριάννα επέλεξε να ακολουθήσει στη σχολή όπου της δόθηκε τριετή υποτροφία. Με το ξεκίνημα των σπουδών της εκεί, στους πρώτους κιόλας μήνες επιλέχθηκε ανάμεσα στους φοιτητές που θα εκπροσωπήσουν την Σχολή τους στο δημοφιλέστερο μουσικοχορευτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, το ‘’MOVE IT’’.

Το ‘’MOVE IT’’ είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση χορού του Ηνωμένου Βασιλείου που λαμβάνει χώρα φέτος από 18 έως 20 Μαρτίου στο κλειστό στάδιο ExCel του Λονδίνου. Συμμετέχουν επιλεγμένοι φοιτητές από όλες τις Επαγγελματικές Ακαδημίες Χορού της Αγγλίας προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα σε χιλιάδες πλήθος κόσμου. Χορευτές όλων των επιπέδων έρχονται μαζί σε μια γιγάντια γιορτή όλων των ειδών χορού.

Η ροδίτισσα χορεύτρια συμμετέχει και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ σε διαφορετικές χορογραφίες, χορεύοντας lyrical, ενώ στην κεντρική σκηνή εμφανίστηκε χθες Σάββατο 19 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία τόσο της ίδιας όσο και όλων των φοιτητών που εκπροσωπούν την Σχολή της.

Η δασκάλα της Έφη Κρητικού εμφανώς συγκινημένη και υπερήφανη αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της σε επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της σχολής της ‘LOVE TO DANCE’’: «Μια μαθήτρια που ξεχώριζε από τη γέννηση της σχολής μας!!!

Εργατική και επίμονη με αυτό που έχει καταπιαστεί από τότε που θυμάται τον εαυτό της, το μεγάλο πάθος της, τον χορό!

Στο είχα ξαναπεί και στο ξαναλέω Μαριάννα μου: η σχολή μας είναι μόνο η αρχή, στόχος σου τα αστέρια στον μαγικό κόσμο του χορού!!!

Το ταξίδι δεν ξεκίνησε καν και δες που βρίσκεσαι!! Έχεις καταφέρει και πάλι να μας κανείς όλους περήφανους για σένα αγάπη μου γλυκιά!

θα ήθελα να ήμουν εκεί να σε καμαρώνω όπως πάντα. Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

Fly away with your dance!!!

Σ αγαπώ πολύ!..Η δασκάλα σου!».

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα