Δεν ξεχνάει τα παιδιά του ο Ορφέας

Στο πλαίσιο μίας συμβολικής κίνησης, με την οποία θα υπογραμμίσει πως δεν ξεχνάει τα παιδιά του συλλόγου, η διοίκηση του Ορφέα θα βραβεύσει με τιμητική πλακέτα, πριν από την έναρξη του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με την Τήλο, τον ποδοσφαιριστή της δεύτερης, Κώστα Σακελλάρη. Ο αθλητής της Τήλου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Ορφέα, ενώ αργότερα υπηρέτησε και την ανδρική ομάδα του. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: 

«Μετά από πρόταση του προέδρου, Σουγκρί Κελέσογλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, ο Α.Ο. Ορφέας ενημερώνει ότι στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Σ. Τήλος για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Κώστα Σακελλάρη. Ο Κώστας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και υπηρέτησε την ανδρική ομάδα για πολλά χρόνια , με μεγάλη επιτυχία. Την τιμητική πλακέτα θα απονείμει στον Κώστα Σακελλάρη ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο. Ορφέας, Ηλίας Δασκουλίδης».

 

Ο Κώστας Σακελλάρης (αριστερά) θα τιμηθεί από τον Ορφέα ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Κώστας Σακελλάρης (αριστερά) θα τιμηθεί από τον Ορφέα ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ