Τάνια Μπρεάζου: "Έχω ζήσει δύσκολες καταστάσεις κι έμαθα τον εαυτό μου"

Τάνια Μπρεάζου: "Έχω ζήσει δύσκολες καταστάσεις κι έμαθα τον εαυτό μου"

Τάνια Μπρεάζου: "Έχω ζήσει δύσκολες καταστάσεις κι έμαθα τον εαυτό μου"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1324 ΦΟΡΕΣ

Τάνια Μπρεάζου. Για πολλούς είναι η μοναδική γυναικεία παρουσία του X-Factor που αξίζει να μείνουν σπίτι την Παρασκευή και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Κι όμως, μου το έχουν πει!

Καθώς τριγυρνάω στα backstage του X-Factor τις τελευταίες τρεις βδομάδες, νομίζω θα ήταν ατυχές να μην την πετύχω και φυσικά, θα ήταν ακόμα πιο δυσάρεστο να μην την «αρπάξω» για μία σούπερ κουβέντα.

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε καλύτερα μία παρουσία που θα μας απασχολήσει αρκετά από εδώ και πέρα;

Η Τάνια Μπρεάζου κατάγεται από τη Ρουμανία, αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια της τα πέρασε στην Κρήτη και τα Χανιά, ενώ όλα τα επόμενα τα έζησε στη Ρόδο.

Το μικρόβιο του τραγουδιού το κόλλησε από τον μπαμπά της μια κι ο ίδιος έπαιζε κιθάρα και κατάλαβε αμέσως ότι κάτι υπάρχει στη φωνή της πεντάχρονης τότε Τάνιας! «Μόλις ο μπαμπάς μου κατάλαβε ότι έχω ωραία φωνή, με έγραψε αμέσως σε χορωδία. Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια πάντα με ένα μικρόφωνο στο χέρι και πάντα πρώτη σε όλες τις σχολικές γιορτές (γέλια) Η μαμά μου στην αρχή φοβόταν να ασχοληθώ με αυτό, αλλά μόλις έκανα και μαθήματα στο ωδείο με στήριξε με όλη της τη δύναμη και της οφείλω πάρα πολλά. Ακόμα κι ότι τώρα είμαι εδώ».

Κάτι που θυμάται είναι ότι «έσπαγε» τα νεύρα των φίλων και συμμαθητών της, επειδή τραγουδούσε συνέχεια! Τώρα όμως όλοι είναι στο πλάι της και συνεχίζουν το όνειρο μαζί της…

Πλέον όμως στα 18 της, έφυγε από το αγαπημένο της νησί κι ήρθε να σπουδάσει στην πρωτεύουσα, Βυζαντινή μουσική.

Όσον αφορά το παιχνίδι και στην ερώτηση πώς περνάει, μου απαντάει: «Αν κάποιος δεν το ζήσει, δεν μπορεί να το καταλάβει γιατί υπάρχουν τα πάντα. Χαρά, λύπη, αγωνία, συγκίνηση. Ανάμεικτα συναισθήματα σε σύγκρουση με μία φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αλλά πάνω από όλα μένουν οι φιλίες».

Στην ερώτηση αν έχουν έρθει άτομα πιο κοντά της εκεί που δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις, τονίζει: «Νομίζω είναι στη φύση του ανθρώπου να το κάνει αυτό. Όταν βλέπει ότι κάποιος προχωράει, όχι απαραίτητα επειδή βγαίνει στην τηλεόραση, αλλά επειδή κάνει κάτι στη ζωή του. Τον θεωρεί με κάποιον τρόπο ανώτερό του. Οπότε τον πλησιάζει, εν μέρει κι ασυνείδητα. Έχει συμβαίνει ναι, με κάποια παιδιά που είχαμε τυπικές σχέσεις έως και καθόλου».

Συνεχίζουμε την κουβέντα και καταλήγουμε στο X-Factor. Τρεις εβδομάδες γεμάτες γυρίσματα, πρόβες κι «ευχάριστη» κούραση είναι τα πράγματα που μου σημειώνει για το πώς περνάει. «Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, ακόμα και την ταλαιπωρία την «ευχαριστιέσαι» (γέλια) Πονάς και χαίρεσαι που λέμε (γέλια) Είσαι εκεί. Ξέρεις ότι θα κάνεις ένα πράγμα που θα βγει σε καλό γιατί το πιστεύεις μέσα σου».

Το X-Factor ήταν πρόσκληση γι αυτή. Την απόφαση την πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα μιλώντας με την κολλητή της στο τηλέφωνο. «Πραγματικά ήταν αστείο το πώς συνέβη. Καθώς μιλούσαμε, η κολλητή μου είχε ανοιχτή την τηλεόραση και πετυχαίνει τη διαφήμιση για το παιχνίδι. Μου είπε: «δηλώνεις συμμετοχή τώρα!» (γέλια) Ε, μετά από μερικές μέρες χτυπάει το τηλέφωνο και μου κόβονται τα πόδια… Ήταν από την παραγωγή».

Εκτός όμως από το δικό της μοναδικό ταλέντο, φέτος υπάρχουν κι άλλα δυνατά χαρτιά. Φοβήθηκε; «Φέτος υπάρχει αρκετή εμπειρία σχεδόν από όλους και στον επαγγελματικό τομέα. Η αλήθεια είναι ότι «φοβήθηκα» λίγο γιατί υπάρχει κι ένας μικρός ανταγωνισμός. Πάντα όμως σε λογικά πλαίσια. Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα με τον άλλον, θέλεις να πετύχεις και να ξεχωρίσεις κι εσύ. Τους θαυμάζω όμως όλους ανεξαιρέτως και μου βγαίνει εντελώς αβίαστα αυτό. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου».

Πιο μικρή έλεγε στη μαμά της να κλείσει την τηλεόραση όταν έβλεπε τα talent show γιατί ζήλευε που δεν ήταν εκεί να τραγουδήσει!

Πιστεύει ότι η τηλεόραση έχει αρκετή δύναμη κι ότι τέτοια σόου ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής για τους νέους καλλιτέχνες.

Τους τελευταίους μήνες που ζει πια μόνη της ως φοιτήτρια, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι λατρεύει την Αθήνα. Το μόνο παράπονο που έχει από την μεγαλούπολη, είναι ότι για να βρεθεί στη θάλασσα κάνει αρκετή ώρα! Συχνάζει στο κέντρο, στη Γλυφάδα και της αρέσει ο Πειραιάς!

Είναι πολλή φιλόδοξη, αυθόρμητη και λιγάκι εγωίστρια, μια κι είναι μοναχοπαίδι! Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πιο μικρή αλλά μέσα από αυτό έγινε πολύ πιο δυνατή και έμαθε να αντιμετωπίζει τη ζωή και να βλέπει τα πράγματα από μία άλλη μεριά.«Από τις δύσκολες καταστάσεις έχω μάθε τον εαυτό μου κι έχω ωριμάσει. Η ζωή δεν είναι μόνο να μεγαλώνεις μέσα σε πούπουλα!»

Περνάμε σιγά, σιγά στο πιο fun κομμάτι και δεν μπορώ να μην τη ρωτήσω για τα αγόρια… (γέλια) «Το φλερτ πάντα υπάρχει, αλλά αγόρι δεν υπάρχει τώρα! Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας! Προσπαθώ να είμαι τυπική με όλους και να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν. Όμως αν κάτι είναι λίγο πιο περίεργο από τα συνηθισμένα, ε, εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι (γέλια) Επίσης υπάρχουν και τα πιο μικρά κοριτσάκια που μου στέλνουν πολλά κι όμορφα μηνύματα. Μακάρι να ήξερα πώς να τους ευχαριστήσω».

Έως τώρα την έχουμε δει σε πιο ποπ ύφος. Προς τα εκεί θέλει να το «πάει» κι η ίδια, αλλά θα ήθελε να δοκιμαστεί όσο είναι στο παιχνίδι και σε άλλα είδη μουσικής, όπως το λαικό, ώστε να δει κι ο κόσμος τι μπορεί να κάνει εκτός αυτού. Οι σπουδές της στη Βυζαντινή μουσική την έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί το λαικό τραγούδι, ξεκινάει από εκεί.

Αγαπημένος καλλιτέχνης είναι ο Michael Jackson κι έχει επηρεαστεί αρκετά από αυτόν. Από την φωνή έως την κίνηση. Ενώ από γυναίκες η αγαπημένη της είναι η Beyonce.

Το highlight που θυμάται από το τελευταίο διάστημα είναι το εξής: «Αυτό που θα σου πω έγινε στο 4 chair challenge. Καθόμασταν με την Χριστίνα Ζαντή και σε μία φάση πιάνουμε το χέρι η μία της άλλης και νιώσαμε μαζί ότι θέλαμε να τσιρίξουμε! Και τελικά τσιρίξαμε! Δεν μας ένοιαζε τίποτα»

Το μήνυμά της: «Πάντα υπάρχει στη ζωή το δύσκολο και το εύκολο. Όμως αν έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις τα πράγματα γέρνουν προς το εύκολο. Δεν έχετε δει τίποτα από μένα και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% του εαυτού μου για όλους όσους με στηρίζουν. Πάμε μαζί μέχρι το τέλος».

http://www.hit-channel.com/

Συνέντευξη: Ηρώ Τζημίκα

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο