Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ στο Αγαθονήσι

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ στο Αγαθονήσι

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ στο Αγαθονήσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 647 ΦΟΡΕΣ

Το Δήμαρχο Αγαθονησίου κ. Ευάγγελο Κόττορο επισκέφθηκαν στο Γραφείο του ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Ηλιόπουλος και ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημοσθένης Βιτετζάκης.

Κατά την παραμονή τους, επιθεώρησαν τα έργα που εκτελούνται στο νησί από τη ΜΟΜΑ.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα για το Αγαθονήσι και εξέφρασαν τη διάθεση και την πρόθεση των Ενόπλων Δυνάμεων για βοήθεια και επίλυση προβλημάτων σε τομείς που μπορούν να προσφέρουν, ακόμη και σε θέματα υγείας.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τα υψηλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την παρουσία και προσφορά του Στρατού ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές της πατρίδας μας και για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των Στρατιωτικών και πολιτικών αρχών στο νησί.

«Οι ακρίτες κάτοικοι του Αγαθονησίου, είμαστε στρατευμένοι στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και εκτιμούμε απεριόριστα το έργο και την προσφορά τους στην ακριτική αυτή γωνιά της Πατρίδας μας» επεσήμανε ο Δήμαρχος στον Στρατηγό.

(Πηγή: Patmostimes.gr)

Διαβάστε ακόμη

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»

Αγαθονήσι: Εκεί όπου ο χρόνος κυλάει με άλλη ταχύτητα