Εικόνες ντροπής από τις τουαλέτες του αεροδρομίου της Ρόδου

Ρεζίλι των... τουριστών έγινε για ακόμα μια φορά το νησί μας και το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς σε μια χρονική περίοδο όπου η τουριστική σεζόν κορυφώνεται, η κατάσταση στις ανδρικές τουαλέτες του αεροδρομίου μας, βρίσκεται σε άθλιο χάλι.

Καλυμμένες με πλαστικές σακούλες οι λεκάνες στις ανδρικές τουαλέτεςΚαλυμμένες με πλαστικές σακούλες οι λεκάνες στις ανδρικές τουαλέτες


Οι φωτογραφίες που μας απέστειλαν αναγνώστες μας που επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Ρόδο, αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση που επικρατεί και η οποία αν μη τι άλλο μας εκθέτει διεθνώς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτή η κατάσταση στις τουαλέτες του αεροδρομίου της Ρόδου. Φέτος όμως, η κατάσταση φαίνεται ότι θα είναι πολύ χειρότερη απ’ ό,τι οι προηγούμενες.

Ούτε χαρτί υπάρχει αλλά ούτε και στεγνωτήρες χεριών. Απόλυτα τριτοκοσμικές καταστάσειςΟύτε χαρτί υπάρχει αλλά ούτε και στεγνωτήρες χεριών. Απόλυτα τριτοκοσμικές καταστάσεις


Τουαλέτες χωρίς χαρτί χεριών, χωρίς στεγνωτήρες, με κλειστές λεκάνες, με κλειστές πόρτες και με σπασμένους καθρέπτες, συνθέτουν το τριτοκοσμικό σκηνικό.
Ακόμα χειρότερα, η τουαλέτα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες παραμένει κλειστή.

Όλα αυτά χρίζουν παρέμβασης και μάλιστα άμεσης, προκειμένου να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η  οποία εκθέτει το νησί μας διεθνώς.

Η τουαλέτα των ΑΜΕΑ είναι κλειστή και... απαγορεύεται η είσοδοςΗ τουαλέτα των ΑΜΕΑ είναι κλειστή και... απαγορεύεται η είσοδος