Προτεραιότητα στη νομιμοποίηση του χασίς αντί για προτάσεις εξόδου από την κοινωνική κρίση ζητούν 20 βουλευτές της κυβέρνησης.

Προτεραιότητα στη νομιμοποίηση του χασίς αντί για προτάσεις εξόδου από την κοινωνική κρίση ζητούν 20 βουλευτές της κυβέρνησης.

Προτεραιότητα στη νομιμοποίηση του χασίς αντί για προτάσεις εξόδου από την κοινωνική κρίση ζητούν 20 βουλευτές της κυβέρνησης.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Γράφει o
Γεώργιος Β. Παπαγεωργίου

Ποιός καημός τους έπιασε ξαφνικά, ποιό είναι το πραγματικό κίνητρο από το οποίο οφείλεται η κοινωνία όταν 20 βουλευτές της κυβέρνησης ζητούν κατά προτεραιότητα την νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης χασίς για ιατρικούς λόγους, αντί προτάσεων που αφορούν την άμεση επίλυση των προβλημάτων από τα οποία μαστίζεται η κοινωνία, ανεργία, φτώχεια και δυστυχία, αλλά και έξαρση φαινομένων όπως ληστείες, διαρρήξεις, εγκήματα, ποτά, χαρτιά και τσιγάρα, κλοπές και μια σειρά από κακές έξεις σε τυχερά παιχνίδια.

Αυτή την περίοδο που το κράτος, η κοινωνία αντιμετωπίζουν μια σειρά από σοβαρά προβλήματα που έφεραν τον κόσμο, όλα τα επαγγέλματα απέναντι στην ασκούμενη πολιτική, για το ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, φορολογικό, την ώρα που χιλιάδες αγρότες ξεροσταλιάζουν, παγώνουν, αρρωσταίνουν, βρίσκονται στους δρόμους, την ώρα που εγκατέλειψαν όλοι την παραγωγική τους εργασία και απεργούν, ιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, αγρότες, όλη η κοινωνία, περίμενα πρακτικές προτάσεις από τους βουλευτές μας για επίλυση της κρίσης.

Δεν γνωρίζω καθόλου από χασίς (ινδική κάνναβης), αλλά λένε ότι είναι στην ουσία ένα ναρκωτικό δυνατό και επικίνδυνο όπως η αθώα μαριχουάνα των Αμερικανών, που βέβαια, αν αρχίσει να παράγεται βιομηχανικά στην Ελλάδα νομίμως για ιατρικούς λόγους, πρέπει παράλληλα να υπάρξουν και οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας σε σχέση με την ως συνήθως παράνομη διοχέςτευση στην αγορά της κοινωνίας των ενδιαφερομένων που δυστυχώς αυτή την περίοδο παρουσιάζει αυξητικά φαινόμενα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες των βουλευτών πρέπει να έχουν την απαραίτητη προηγούμενη σύμφωνη γνώμη των ενδιαφερομένων και αρμοδίων φορέων δηλαδή αφορά ιατρική χρήση των ιατρών, των φαρμακοβιομηχάνων και των φαρμακοποιών και βέβαια δεν αρκεί απλώς μια εισήγηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, για τέτοια θέματα απαιτείται πολύ προσεκτική προσέγγιση, γιατί τις περισσότερες φορές μπορεί να έχεις τα αντίθετα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, αφού η καλλιέργεια τέτοιων προϊόντων σε γειτονικές μας χώρες σε περιόδους δικτατορικών καθεστώτων κατά σύστημα τότε, αλλά και σήμερα, καταστρέφουν τα παιδιά μας.

Σε περιόδους οικονομικών κρίσεων δυστυχώς, η κοινωνία από απόγνωση και στεναχώρια, ρέπει προς τη χρήση τέτοιων προϊόντων ναρκωτικών αλλά και ποτών με καταστροφικά αποτελέσματα κάθε μέρα, μας ενημερώνουν τα τοπικά μας μέσω ενημέρωσης “Η ΡΟΔΙΑΚΗ” δεν υπάρχει μέρα χωρίς η εφημερίδα να φιλοξενεί φαινόμενα διακίνησης, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών, φαινόμενα και ιστορίες που από τα ποτά και τα μαλακά αθώα ναρκωτικά βρίσκεται, στην άβυσσο στην καταστροφή, εξ αιτίας, γιατί στη συνέχεια θέλεις, αναγκάζεσαι, ζητάς σκληρά ναρκωτικά.

Προσπαθείστε πρώτα με προτάσεις σας, επίκαιρες, να σώσετε χιλιάδες νέα παιδιά μας που έχουν εθισθεί στη χρήση των ναρκωτικών και ξεχάστε τέτοιες πρωτοβουλίες, είναι άκαιρες και πολύ επικίνδυνες.

Διαβάστε ακόμη

Θάνος Ζέλκας: Μέτρα. Όχι ημίμετρα

Αγαπητός Ξάνθης: Ο κος Ζαχαριάδης, ένας ακάματος εργάτης της Δημοσιογραφίας και εκπομπής ήθους

Ηλίας Καραβόλιας: Το μέλλον που δεν βλέπουμε

Γιάννης Παρασκευάς: Μία βόλτα στη Λίνδο

Μανώλης Κολεζάκης: Σελίδες από την πολεμική ιστορία της Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;