Πρωτοποριακός τρόπος διαφήμισης

Πρωτοποριακός τρόπος διαφήμισης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4201 ΦΟΡΕΣ

Από την ταβέρνα της Ρόδου «Porto Antico»

Mε ένα πρωτοποριακό τρόπο επέλεξε να διαφημιστεί η γνωστή ταβέρνα του νησιού μας "Porto Antico", προβάλλοντας όχι μόνο την επιχείρηση της αλλά και τις ομορφιές ολόκληρου του νησιού μας με επίγεια και εναέρια πλάνα.

Το βίντεο αυτό (το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ροδιακής), προτού επεξεργαστεί και αγοραστεί από την εν λόγω επιχείρηση, προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη "Ροδιακή" πριν λίγους μήνες και είχε τεράστια απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία αλλά και ασιατικές χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις σημαντικότερες τροποποιήσεις που έγιναν στο βίντεο για τις ανάγκες της επιχείρησης είναι η προσθήκη 5 ξένων γλωσσών: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ρωσικά με προεπιλογή του θεατή.

Τα τρία αδέλφια του εστιατορίου "Porto Antico", σήμερα επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο να προβάλουν το εστιατόριο τους, αγοράζοντας την παραγωγή προβολής της Ρόδου μας από την εταιρία Rodosland, "δένοντας" πάνω σε αυτή το διαφημιστικό του Porto Antico.

Λίγα λόγια για το εστιατόριο Porto Antico
Η επιχείρηση των αδελφών Πιτροπάκη στην Αρχαία Κάμειρο δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1960 από τον παππού Γιώργο Πιτροπάκη. Ο Γιώργος Πιτροπάκης ήταν ψαράς στο επάγγελμα, πολύ γνωστός σε όλη την κοινωνία της Ρόδου τότε, ο οποίος αλίευε ο ίδιος τα θαλασσινά εδέσματα που πρόσφερε στους πελάτες του. Στη συνέχεια την επιχείρηση ανέλαβε ο γιός του Παναγιώτης Πιτροπάκης και σήμερα με τον ίδιο μόχθο και μεράκι βρίσκεται στα χέρια των τριών εγγονιών του.

Η ταβέρνα - εστιατόριο Porto Antico είναι μια oικογενειακή eπιχείρηση με εμπειρία 50 ετών. Βρίσκεται στο 34ο χλμ. Ρόδου - Καμείρου, στην Αρχαία Κάμειρο της Ρόδου. Μια ανάσα από τη θάλασσα, σε ένα μοναδικό παραδεισένιο περιβάλλον με καταπληκτικές γεύσεις από ντόπια αγνά υλικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σε ένα προσεγμένο και φιλόξενο περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο. Είναι μια από τις καλύτερες ταβέρνες Ρόδου στην οποία έχουν γευματίσει μεγάλες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο όπως: ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Τάνια Τσανακλίδου, Πασχάλης Τερζής, Βασίλης Καρράς, Κώστας Μακεδόνας, Νικολόπουλος κ.α.

Συντροφιά με τη μουσική της θάλασσας μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία φρέσκων ντόπιων θαλασσινών που αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες. Ντόπια κρέατα, όλα ψημένα στα κάρβουνα, ελληνικά παραδοσιακά φαγητά που θα σας μείνουν αξέχαστα. Σαλάτες, ορεκτικά, κρασί παραγωγής της επιχείρησης, αλλά και καφέ, γλυκό, παγωτό.

Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στην καθαρή ρηχή και αμμώδη θάλασσα σε ελεύθερες ομπρέλες, και να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα κάτω από την Ακρόπολη της Αρχαίας Καμείρου!

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταργείται το Μεταφορικό Ισοδύναμο που ισχύει για τα νησιά;

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η «Ημερίδα Ενημέρωσης και το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας» στο Νότιο Αιγαίο

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου