Περισσότερα τα αυτοκίνητα παρά οι… τουρίστες που κυκλοφορούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Περισσότερα τα αυτοκίνητα  παρά οι… τουρίστες που  κυκλοφορούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Περισσότερα τα αυτοκίνητα παρά οι… τουρίστες που κυκλοφορούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1131 ΦΟΡΕΣ

Κανείς και τίποτα δεν ελέγχεται

Ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο, αποκαλύπτει ο φακός του αναγνώστη της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, σε ότι αφορά την ανεξέλεγκτη κίνηση και στάθμευση των οχημάτων, στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Το διαχρονικό αυτό πρόβλημα, κυριαρχεί και φέτος, στη μέση της τουριστικής μας σεζόν. Οι φωτογραφίες αποτυπώθηκαν χθες τα ξημερώματα (από τις 00.10 έως και τις 2) και πραγματικά θα πρέπει να προβληματίσουν όλους μας: Μόνιμους κατοίκους, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Παλιά Πόλη, δημοτική αρχή, αστυνομικές αρχές και άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες.

Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κινούνταν ανεξέλεγκτα μέσα στον κόσμο ενώ η απόλυτη αναρχία στην στάθμευση έδινε κι έπαιρνε. Οι έλεγχοι ανύπαρκτοι όπως βεβαίως και οι... τουρίστες που σε αντίστοιχη χρονική περίοδο τα προηγούμενα χρόνια, κυριαρχούσαν στα στενά δρομάκια της Παλιάς Πόλης, μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Όπως επισήμαναν μιλώντας στη «Ροδιακή» επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, αυτό που έχει μεγάλη σημασία για να μπορέσει και πάλι η Μεσαιωνική Πόλη να αποκτήσει την αίγλη που πρέπει να έχει, είναι να κατανοήσουν άπαντες τον ρόλο, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουν. Είτε είναι κάτοικοι, είτε επιχειρηματίες, είτε εκπρόσωποι φορέων και αρχών του τόπου μας.

Διαβάστε ακόμη

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο