Βίντεο και φωτογραφίες: Κατεδάφισαν με μπουλντόζα μικρό οίκημα στο Κιοτάρι

Βίντεο και φωτογραφίες: Κατεδάφισαν με μπουλντόζα μικρό οίκημα στο Κιοτάρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4291 ΦΟΡΕΣ

Πυρ και μανία ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για πολιτική δίωξη

Κατεδαφίστηκε χθες το πρωί, έπειτα από απανωτά πρωτόκολλα που είχαν εκδοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, μικρό οίκημα στην παραλία στο Κιοτάρι, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο ιδιοκτήτης του οικήματος κος Γιώργος Πεταλάς, χαρακτήρισε άδικη την συμπεριφορά του κράτους στο πρόσωπό του, επισημαίνοντας ότι αντί οι «ευαίσθητοι» των δημοσίων υπηρεσιών να ξεκινήσουν τις κατεδαφίσεις από τους... μεγάλους και τρανούς που έχουν καταπατήσει τις παραλίες και τον αιγιαλό, αποφάσισαν να ξεκινήσουν από τον ίδιο.

«Αυτό το οίκημα – είπε ο κος Πεταλάς- φτιάχτηκε πριν από 40 τουλάχιστον χρόνια. Δεν είναι το μοναδικό στην περιοχή. Το είχαμε για τις ανάγκες της οικογένειας, δίπλα από επιχείρηση που διατηρούμε.

Είμαι ένας άνθρωπος βιοπαλαιστής. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν. Δεν το χωράει ο νους μου, με αυτό που έγινε. Σε ολόκληρη τη Ρόδο, μόνο αυτό το σπιτάκι ήταν παράνομο κι έφεραν την μπουλντόζες να το κατεδαφίσουν; Μόνο οι τσιγγάνοι κι εγώ... Τι να πω δεν ξέρω!

Είμαι σίγουρος πια ότι η δίωξή μου ήταν πολιτική. Θα περίμενε κανείς από αυτούς που υποτίθεται ότι υπερασπίζουν τη νομιμότητα, να ξεκινήσουν να εφαρμόζουν τους νόμους από τους μεγάλους και τρανούς! Δυστυχώς, επέλεξαν εμένα. Τους λόγους ας τους αναζητήσουμε όλοι μας.»

Διαβάστε ακόμη

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα