Ήλιο, θάλασσα και απίστευτες ταχύτητες 4G θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν την Ρόδο για τις διακοπές τους

Ήλιο, θάλασσα και απίστευτες ταχύτητες 4G θα απολαύσουν όσοι θα επιλέξουν την Ρόδο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς η WIND έχει ολοκληρώσει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της στην περιοχή.

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Δικτύου της WIND στα Δωδεκάνησα ξεκίνησαν το 2015 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια καθώς μέχρι σήμερα  οι επενδύσεις σε νέες υποδομές έχουν ξεπεράσει το €5,5 εκ.

Στο πλαίσιο του έργου η WIND εκσυγχρόνισε όλες τις υφιστάμενες υποδομές της στα νησιά των Δωδεκανήσων με νέες τεχνολογίες αιχμής, επέκτεινε την κάλυψη του δικτύου κινητής με νέους σταθμούς βάσης και αναβάθμισε όλες τις υποδομές της σε 4G για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της.

«Χάρη στο Νέο Δίκτυο 4G  και στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών μας, οι συνδρομητές WIND στη Ρόδο απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND.

 

 

Ενισχυμένη κάλυψη & υψηλές επιδόσεις

Το νέο Δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη σε όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων καλύπτοντας το 98% του πληθυσμού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες  για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία.

Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Με το νέο δίκτυο της WIND χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο Internet από το κινητό τους  και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία.