Απομένει να βρεθεί πρόεδρος στον ΑΕΡΑ

Απομένει να βρεθεί πρόεδρος στον ΑΕΡΑ

Απομένει να βρεθεί πρόεδρος στον ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Στην εξεύρεση μέλους για τη θέση αυτή έχουν αναλωθεί οι διοικούντες του συλλόγου από τ’ Αφάντου

Στον ΑΕΡΑ τα πάντα είναι έτοιμα για την Γενική Συνέλευση της ομάδας, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στα Αφάντου και που πέρα από τον διοικητικό απολογισμό αλλά και τον οικονομικό, εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα ασχοληθεί άμεσα αλλά και έμπρακτα με τη λειτουργία της ομάδας, καθώς τα περιθώρια τα χρονικά είναι πολύ στενά, και ο ΑΕΡΑ πρέπει μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου, να ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Για τα Διοικητικά δεν υπάρχουν νεότερα από το «ερυθρόλευκο μέτωπο», καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση κατά τα φαινόμενα για τη θέση του προέδρου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Μιχάλης Αντώνογλου δεν θέλει επ ουδενί να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν θα βοηθάει το σύλλογο που εξακολουθεί να αγαπάει και να υπηρετεί.

Τη θέση αυτή δεν πρόκειται να πάρει –όπως ειπώθηκε- ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας του.

Η εβδομάδα αυτή είναι εβδομάδα προσπαθειών, η οποία και θα καταδείξει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΑΕΡΑ.

Παράλληλα όπως τονίσθηκε, δεν πρόκειται να υπάρξει «απειλή» από το αντίπαλο δέος λόγω… «ΕΝΑ»! Οι «αντίπαλοι» όπως χαρακτηρίσθηκαν από τη νυν Διοίκηση είναι ακόμα ΔΣ της ΕΝΑ οι περισσότεροι και συνεπώς δεν δικαιούνται συμμετοχή σε εκλογική διαδικασία άλλου συλλόγου. Μάλλον λοιπόν η νυν Διοίκηση του ΑΕΡΑ… δεν έχει αντίπαλο.

Όπως επίσης τονίσθηκε χθες, τα βιβλία της ομάδας είναι έτοιμα και υπογεγραμμένα και άρα η ΓΣ θα διεξαχθεί πλέον κανονικά.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία το ερχόμενο Σάββατο στις 19.00, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επομένη μέρα στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Όλα είναι έτοιμα, συνεπώς αρκεί να βρεθεί ο άνθρωπος που θα πάρει την προεδρία στο σύλλογο και θα τον οδηγήσει ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους