Υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του «Μεσόγειος»

Η αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι αθλητές του «Μεσόγειος» στα Τρίκαλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων είναι αυτό που μετράει ενόψει και των επόμενων προκλήσεων. Μιχάλης Τριομμάτης Γιώργος Ζαχαριάς και Φωτεινή Νικήτα αγωνίστηκαν ανάμεσα στους καλύτερους και άφησαν υποσχέσεις για κάτι σημαντικό στο μέλλον.

Η ανακοίνωση του «Μεσόγειος» για τους αγώνες:
«Το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου των ''μικρών'', που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η Ε.Ο.Π. στα Τρίκαλα σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο, έσβησε τα φώτα του με το αγώνισμα του δρόμου αντοχής των εφήβων.
Τις προηγούμενες μέρες, είχαμε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών και το δρόμο αντοχής των παίδων, κορασίδων και νεανίδων.

Τη φετινή χρονιά, το σωματείο μας εκπροσώπησαν τρεις αθλητές, δύο στην κατηγορία παίδων και μια στην κατηγορία κορασίδων.

Η εμφάνισή μας, δυστυχώς δεν ήταν αντάξια των προηγούμενων που μας είχαν συνηθίσει οι αθλητές μας, πλην του Μιχάλη Τριομμάτη που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα του.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Τριομμάτης στην ατομική χρονομέτρηση κατέλαβε την 19η θέση μεταξύ 77 τερματίσαντων. Ο Γιώργος Ζαχαριάς, αντιμετωπίζοντας στομαχικές διαταραχές εγκατέλειψε, ενώ η Φωτεινή Νικήτα έμεινε στην 7η θέση μεταξύ 17 αθλητριών.

Στο αγώνισμα της αντοχής ο Μιχάλης Τριομμάτης κατέλαβε την 25η τερματίζοντας με το πρώτο group, o Γιώργος Ζαχαριάς τερμάτισε 54ος μεταξύ 87 εκκινήσαντων.  Τέλος, η Φωτεινή Νικήτα τερμάτισε στην 10η θέση.»

Μιχάλης Τριομμάτης, Γιώργος Ζαχαριάς και Φωτεινή Νικήτα  αγωνίστηκαν στα ΤρίκαλαΜιχάλης Τριομμάτης, Γιώργος Ζαχαριάς και Φωτεινή Νικήτα αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα