Πήρε «δανεικό» τον Καραγιάννη ο Φοίβος

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Φοίβος Κρεμαστής εντάσσοντας στο ρόστερ του τον 19χρονο Γιώργο Καραγιάννη ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στο Διγενή για έξι μήνες και επέστρεψε στο Διαγόρα.

Σε ότι αφορά τον νεαρό Γιώργο Καραγιάννη,  είχε σημαντική παρουσία πέρυσι με την ομάδα του Διγενή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στο μισό της περιόδου.

Δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα 958 λεπτά συμμετοχής σε 11 παιχνίδια, αλλά και τέσσερα γκολ που σημείωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο Καραγιάννης πάει με τις καλύτερες συστάσεις στην ομάδα της Κρεμαστής, με σκοπό να πάρει ο ίδιος παιχνίδια αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του Φοίβου στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.  

Με τους προπονητές των ακαδημιών
Στο μεταξύ η Διοίκηση του Γιώργου Σμαραγδιού συνεχίζει να βλέπει σοβαρά το θέμα των Ακαδημιών, τη λειτουργία των οποίων θέτει σε άλλες βάσεις.
Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα το βράδυ, στην οποία παραβρέθηκαν και οι τέσσερις προπονητές των τμημάτων των Ακαδημιών του Φοίβου, που δεν είναι άλλοι από τους Χρήστο Καλαϊτζίδη, Νώντα Αξιώτη, Γιάννη Γιαννικάκη και Λάζαρο Καλημέρη.
Στο σημαντικό αυτό κομμάτι του συλλόγου, μένει μέσα στις επόμενες μέρες ο διαχωρισμός των τμημάτων ανά ηλικίες και ποιοι θα είναι οι προπονητές σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα.

Σχετικά, θα υπάρξει πάντως ανακοίνωση από τη Διοίκηση, αλλά και την επιτροπή των Ακαδημιών.
Στο Φοίβο δεν είναι ακόμα γνωστός ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Αυτός θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι αρχηγοί, ενώ φέτος θα συνταχθεί και εσωτερικός κανονισμός, που θα εφαρμοσθεί με απόλυτη ευλάβεια στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από το γήπεδο.