Μεγάλη η προσπάθεια του Έλαφου

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι τρεις αθλητές του Έλαφου με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων στα Τρίκαλα.

Οι Αιμιλιανός Κελεπέρας, Θανάσης Παπαδόπουλος και Εμμανουήλ Ζαννάκης έκαναν ό, τι καλύτερο για να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γινόταν, παρά τον έντονο συναγωνισμό στις κατηγορίες τους.

Η ανακοίνωση του Έλαφου για τη διοργάνωση:

«Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων στα Τρίκαλα συμμετείχε ο Έλαφος το τριήμερο από 29-31 Ιουλίου με τρεις αθλητές, δύο στην κατηγορία Παίδων και έναν στην κατηγορία έφηβων. Συγκεκριμένα στους εφήβους ο Αιμιλιανός Κελεπέρας κάνει μια καλή εμφάνιση και τις δυο αγωνιστικές μέρες και καταλαμβάνει στο χρονόμετρο 28χλμ. την 28η θέση και στον αντοχής 122χμ την 38η ανάμεσα σε 45 αθλητές.

Στην κατηγορία παίδων όπου κυριάρχησε ο πολύς ενθουσιασμός και έτσι και οι δύο αθλητές μας έκαναν πολλά λάθη τακτικής, ο Θανάσης Παπαδόπουλος στο χρονόμετρο 14,2χλμ. καταλαμβάνει την 23η θέση και στον αντοχής 92χλμ. την 51η θέση και ο Ζαννακης Εμμανουήλ στο χρονόμετρο την 38η και στον αντοχής την 39η θέση ανάμεσα σε 75 αθλητές. Συνοδός ήταν ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κελεπέρας.»