Καθάρισαν τη νησίδα τζέρσεϋ οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Σε εθελοντικό καθαρισμό της νησίδας τζέρσεϋ προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ καθώς δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα η ανάληψη των καθηκόντων τους.

Παρ’ όλα αυτά, και επειδή η τουριστική περίοδος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, οι εργαζόμενοι προσφέρθηκαν να συμβάλουν στον ευπρεπισμό του οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στον καθαρισμό της Ρόδου-Λίνδου δίνοντας βάρος στη νησίδα τζέρσεϋ.

Έτσι χτες και με την παρουσία του επιβλέποντα εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου εκ μέρους της περιφέρειας Χρήστου Ευστρατίου, ξεκίνησαν να καθαρίζουν την νησίδα για την οποία ο ίδιος ο περιφερειάρχης είχε πει στις αρχές της εβδομάδας ότι παρουσιάζει άσχημη εικόνα.

Μάλιστα ο κ. Ευστρατίου μιλώντας στη «Ρ» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα εμπόδια στην υπόθεση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, και στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιώδη προσπάθεια της περιφέρειας να καταφέρει υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Οι εξήντα εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν όρεξη για δουλειά, όπως είπε και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός της εθελοντικής τους προσφοράς προς τον τόπο, το οποίο έχουν κάνει άλλωστε και πολλές άλλες φορές.  Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΔΥΚΑ θα πραγματοποιήσουν τον καθαρισμό της νησίδας από το ύψος της ΔΕΥΑΡ κατά μήκος της ε.ο. προς τον κόμβο του Lidl.

Aπό το πότισμα στο ΘάρριAπό το πότισμα στο Θάρρι

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος  Ρεσβάνης και ανέφερε ότι, χθες, ξεκίνησαν εθελοντικά με μία παρέμβαση από τα Κολύμπια προς Ρόδο, η οποία περιελάμβανε καθάρισμα, μάζεμα και πότισμα.
Κλείνοντας, το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους πολίτες είναι ότι όλοι θα είναι παρόντες σε ό,τι χρειαστεί το νησί.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή μέλη της ΕΟΠΚ cb με τη συνδρομή του κ. Ευστρατίου πότισαν εκτάσεις που είχαν αναδασωθεί στην περιοχή Θάρρι των Λαέρμων. Τις προσεχείς ημέρες από το προσωπικό της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ θα γίνει πότισμα των εκτάσεων που αναδασώθηκαν στην περιοχή Καταραμένος.