Ρόδος: Έκλεψαν από μονοκατοικία επιχειρηματία και γιατρού χρυσά και ρευστό

Σε μονοκατοικία που βρίσκεται σε μια από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές της Ρόδου, στην οποία διαμένει γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου με την γιατρό συζυγό του, «χτύπησαν» τις τελευταίες μέρες, αδίστακτοι διαρρήκτες, καταφέρνοντας να αρπάξουν χρυσά, κοσμήματα και το ποσό των 2.000 ευρώ περίπου που βρήκαν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» οι δράστες, λεηλάτησαν στην κυριολεξία το σπίτι, ξηλώνοντας και καταστρέφοντας ότι έβρισκαν στο πέρασμά τους, αναζητώντας χρυσά, κοσμήματα και ρευστό.

Οι ιδιοκτήτες της διώροφης μονοκατοικίας, αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζαν σε οικογενειακό ταξίδι τις τελευταίες μέρες και επέστρεψαν στο σπίτι τους στις 10 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
Αυτό που αντίκρισαν βλέποντάς το, δεν περιγράφεται: Ντουλάπια σπασμένα, συρτάρια αναποδογυρισμένα, ανοιγμένες ντουλάπες και πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα, διαλυμένη κουζίνα και όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι!

Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι έδρασαν ανενόχλητοι για πολλές ώρες και αυτό που εικάζεται είναι ότι γνώριζαν πολύ καλά ότι οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν εκτός Ρόδου και άρα είχαν όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες αναποδογύρισαν στρώματα, καρέκλες, έσχισαν καναπέδες κλπ.

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να εντοπίσουν τελικά το ποσό των 2.000 ευρώ που είχε κρυμένο στο σπίτι το ζευγάρι, καθώς επίσης και χρυσά, κοσμήματα κλπ αξίας περίπου 20.000 ευρώ. Ειδοποιήθηκε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου και η υπηρεσία σήμανσης. Οι έρευνες, για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.