Ξεκίνημα με Γαργάλη στον ΑΕΡΑ

Συγκροτήθηκε χθες το απόγευμα σε σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του ΑΕΡΑ και κατόπιν συνεννόησης των μελών του, νέος πρόεδρος θα είναι ο Μιχάλης Αντώνογλου.

Παρά την αρχική του επιθυμία του να μην βρίσκεται εκείνος στη θέση του προέδρου μετά από πιέσεις  των συνεργατών του, την  αποδέχθηκε.
Το Σώμα της νέας Διοίκησης του συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Aντώνογλου Μιχαήλ
Α' Αντιπρόεδρος: Σπανός Κωνσταντίνος
Β' Αντιπρόεδρος: Πέρος Αναστάσιος
Ταμίας: Τριανταφύλλας Τριαντάφυλλος
Γενικός Γραμματέας: Γιώργου Αναστάσιος

Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων: Συμιακός Μιχαήλ
Γενικός αρχηγός: Θεοδωρής Κλεόβουλος
Έφορος Υλικού: Μίγκλης Σταύρος
Φροντιστής: Πετράς Θεόδωρος

«ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» Ο ΓΑΡΓΑΛΗΣ
Η πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης, είναι ο Χρήστος Γαργάλης  ενώ έγιναν και σε έξι ανανεώσεις . Η ανακοίνωση της Διοίκησης σε ότι αφορά τα μεταγραφικά έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ροδίων Αφάντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Γαργάλη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 6 μήνες. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου μας. Παράλληλα, επισημοποιούμε την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Μαλλιάκα Νικήτα, Καψαλάκη Μανώλη, Νικολή Αντώνη, Καλανδράνη Νίκο, Λαουδίκο Σάββα και Γιαννακάκη Χρήστο»

ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Α.Ε.Ρ.Α. εν όψει της νέας σεζόν. Στη χθεσινή συνάντηση που έγινε ανάμεσα στα μέλη  του νέου Δ.Σ., πάρθηκαν αρκετές και σημαντικές αποφάσεις.

 Καταρχάς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν την επιθυμία να στηριχτούν στο Αφαντενό στοιχείο και να πορευθούν στο νέο πρωτάθλημα με μπροστάρηδες τους «δικούς τους» παίκτες
Παράλληλα, θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι με μεγάλη προσοχή καθώς πρωταρχικός τους στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι πρώτα καλοί χαρακτήρες και μετέπειτα καλοί ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι στόχοι αναμένεται να είναι ίδιοι με τους περσινούς, δηλαδή μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα ούτως ώστε να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θεωρείται σίγουρο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα οριστικοποιήσουν μερικά μεταγραφικά "ντιλ" και θα είναι έτοιμοι για ανακοινώσεις.

Ο Χρήστος Γαργάλης είναι η πρώτη  μεταγραφή του ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Χρήστος Γαργάλης είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)