Σε Κάλυμνο, Λέρο και Κάρπαθο η πρώην βουλευτής Μ. Ιατρίδη

Στην Κάλυμνο, τη Λέρο και την Κάρπαθο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να μιλήσει με τους συμπατριώτες της, να συζητήσουν τα προβλήματα των νησιών και να βρουν λύσεις απέναντι στην, καταστροφική για τη νησιωτική Ελλάδα, πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο νησί της Καλύμνου η Μίκα Ιατρίδη συμμετείχε με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. στην εκδήλωση - ομιλία της υπεύθυνης τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του κόμματος Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου, με θέμα: « Η Ελλάδα της κρίσης: Προοπτική και προτάσεις της Ν.Δ. για έξοδο από αυτή».

Μετά την Κάλυμνο, η ίδια, επισκέφθηκε τη Λέρο και την Κάρπαθο όπου είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Ν.Δ. πολίτες και ντόπιους επιχειρηματίες, που της περιέγραψαν τα τεράστια προβλήματα, από την αποσύνθεση των δομών, τη φθίνουσα πορεία της οικονομίας στα νησιά και τη φορολογική καταιγίδα της κυβέρνησης, απέναντι στην οποία δυσκολεύονται να ανταποκριθούν.

Στην Κάρπαθο συμμετείχε επίσης σε συνάντηση φορέων του νησιού που πραγματοποιήθηκε στο επαρχείο Καρπάθου παρουσία της ευρωβουλευτού της ΝΔ κύριας Μαρίας Σπυράκη
Στη δική της παρέμβαση, η Μίκα Ιατρίδη, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκλέχτηκαν υποσχόμενοι στους νησιώτες καλύτερες ημέρες, τελικά, ως κυβέρνηση, έλαβαν τα χειρότερα μέτρα που έχουν ληφθεί ποτέ, ενάντια στους νησιώτες και τις οικογένειες τους.

Τα νησιά έχουν βρεθεί στο περιθώριο, τόνισε η Μίκα Ιατρίδη και χρειάζονται άμεσα στήριξη. Σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ν.Δ. προστάτεψε τα νησιά στην πράξη, τιμώντας το Σύνταγμα, με τη διατήρηση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και εφαρμογή φορολογικών μέτρων για την ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος.
«Έτσι θα συνεχίσουμε, με αποφασιστικότητα να στηρίζουμε τα νησιά μας στην πράξη», επεσήμανε η Μίκα Ιατρίδη, «γιατί αυτό αποτελεί δέσμευση, τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και όλων των στελεχών της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα».