Θα παραμείνει με βούλευμα στη φυλακή 25χρονος για τη διακίνηση ναρκωτικών

Στις φυλακές θα παραμείνει με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου 25χρονος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πώλησης χασίς ακόμη και σε μαθητές σχολείου!

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι είχαν εντοπίσει μέσα στο αυτοκίνητό του τον 25χρονο και έναν 19χρονο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 25χρονος πούλησε έναντι του ποσού των 10 ευρώ ναρκωτικά στον 19χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει και συνέλαβαν τον 19χρονο, όχι όμως και τον 25χρονο ο οποίος με ένταλμα της ανακρίτριας Ρόδου εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα.
Επίσης ο 25χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε και στην πώληση ναρκωτικών και σε μαθητές Γυμνασίου, κάτι που φέρεται να αποπειράθηκε να κάνει στις 2 Φεβρουαρίου 2016 όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή.

Στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.
Μετά την απολογία του ο 25χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο 19χρονος ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως είναι περιστασιακός χρήστης, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να τους επιβληθούν όροι.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 19χρονο παραστάθηκε ο κ. Γιάννης Θώδος.
Με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, αποφάσισε να παραμείνει για άλλους έξι μήνες στη φυλακή ο 25χρονος.