Ανανέωσε με Πλύγκο ο ΑΕΡΑ

Έπιασαν για τα καλά δουλειά στην ομάδα οι εκλεγέντες της Διοίκησης του ΑΕΡΑ. Η συγκομιδή μέχρι τώρα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ καλή σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Ο ΑΕΡΑ έχει επανεντάξει στο ρόστερ του τον Χρήστο Γαργάλη και παράλληλα έκανε και έξι ανανεώσεις, που μαζί με αυτή που ανακοίνωσε χθες, γίνονται επτά.

Χθες η Διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πλύγκο, ο οποίος αγωνίσθηκε και πέρυσι με τα ερυθρόλευκα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε πέρυσι 2099 λεπτά συμμετοχής σε πρωταθλημα και κύπελλο, με τα χρώματα της ομάδας του Βαγγέλη Χοσάδα, ο οποίος επουδενί δεν θέλει να χαλάσει την συνοχή που είχε πέρυσι η ομάδα του.

Η ανακοίνωση της ομάδας του ΑΕΡΑ για τον Μιχάλη Πλύγκο έχει ως εξής:  «To Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ροδίων Αφάντου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πλύγκο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Στο μεταξύ και σύμφωνα πάντα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο ΑΕΡΑ «κυνηγάει» κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν
-Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον επιθετικό Χρήστο Αγγελόπουλο ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Ηρακλή Μαρ. και είχε 20 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.
-Στα ενδιαφέροντα του ΑΕΡΑ, είναι ακόμα και ο Γιώργος Φωτεινής, που ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα και θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς της Α΄ Κατηγορίας.

Όλα αυτά βέβαια είναι σε εξέλιξη και κάθε φορά που θα επέρχεται συμφωνία, θα υπάρχει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας.