Ο Ονουφριάδης στο «Ροδίων Άθλησις»

Έναν ακόμα έμπειρο αθλητή ενέταξε χθες στο ρόστερ της η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» στην προσπάθειά της να ισχυροποιηθεί και να παρουσιαστεί κατά το καλύτερο δυνατόν έτοιμη στο πρωταθλημα της Α2 στο οποίο θα συμμετάσχει και φέτος.

Πρόκειται για τον Ηρακλή Ονουφριάδη ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με τα χρώματα του Εθνικού.
Ο Ονουφριάδης είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται ως διαγώνιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ροδίων» για την μεταγραφή του Ονουφριάδη αναφέρει:

«Φτάνοντας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ονουφριάδη Ηρακλή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Εθνικού ΟΦΠΦ.
Ο αθλητής, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα συνδυάσει την παραμονή του με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας  με τα χρώματα της ομάδας μας, αγωνιζόμενος ως διαγώνιος, ενισχύοντας την προσπάθειά μας για τη νέα αγωνιστική  χρονιά.

Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ  καταβάλει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ακόμη μια μεταγραφή έως σήμερα (χθες) το βράδυ, οπότε και λήγει (έληγε) η μεταγραφική περίοδος. Ταυτόχρονα, θα εξαντλήσει το δικαίωμα της μιας μεταγραφής ελεύθερου αθλητή μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την προσθήκη ενός έμπειρου παίκτη».