Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Φοίβο Κρεμαστής

Αφού ολοκλήρωσε –εκτός απροόπτου- τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Φοίβος, η τεχνική του ηγεσία έχει ρίξει το βάρος στην διαμόρφωση της κατάλληλης αγωνιστικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, με απώτερο σκοπό την δημιουργία του συνόλου που θα είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας και θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο στους αγώνες.

Οι κυανοκίτρινοι γυμνάσθηκαν και χθες σκληρά στο γήπεδό τους με τις οδηγίες του Μιχάλη Πολιά και του Παναγιώτη Τσιάμη, σε αερόβια προπόνηση, ενώ ακολούθησε και πολλή τακτική στην οποία θα στηριχθεί ο Φοίβος στους αγώνες του.
Φυσικά υπήρξαν και απουσίες από την προπόνηση και μάλιστα δικαιολογημένες.

-Ο Τάσος Φτάκλας εξακολουθεί να κάνει θεραπείες και έχει χάσει σημαντικό μέρος της μέχρι τώρα προετοιμασίας, αλλά προέχει πάντα η υγεία των ποδοσφαιριστών . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπει στις προπονήσεις σε ειδικό πρόγραμμα, αφού ολοκληρώσει τις θεραπείες.

-Ο Μάτσης δεν προπονήθηκε γιατί «κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις και σαφέστατα πρόκειται να επισκεφθεί γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς»
-Τέλος απών ήταν και ο Κώστας Τσουβαλάς ο οποίος είναι στρατευμένος .

Στον Φοίβο πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή, αφού είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας η ομάδα. Η ουσία είναι πώς γίνεται καλή δουλειά, κάτι που φαίνεται στο γήπεδο στις προσπάθειες προπονητή, γυμναστή αλλά και παικτών.

* Ο Φοίβος ξεκίνησε αυτές τις μέρες μια λαχειαγορά, η οποία θα δώσει σε ένα τυχερό η τυχερή μια μεγάλη τηλεόραση, για να παρακολουθεί τον χειμώνα τις αθλητικές εκπομπές από το σπίτι του. Ήδη οι λαχνοί διατίθενται στο στέκι της ομάδας στο οποίο εισρέει πολύς κόσμος καθημερινά στηρίζοντας την φετινή προσπάθεια.  

Ανεβάζουν στροφές συνεχώς οι παίκτες του Φοίβου Ανεβάζουν στροφές συνεχώς οι παίκτες του Φοίβου