Σήμερα στη Λίνδο το πιο... σέξι  πάρτυ του νησιού

Δυναμικά συνεχίζει και τον Αύγουστο τo μουσικό του πρόγραμμα το Amphitheatre Club στη Λίνδο και αυτή την εβδομάδα.  Σήμερα Παρασκευή θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι το πιο… σέξι πάρτυ του νησιού, όπως αρέσκονται να το αποκαλούν οι διοργανωτές του, γνωστό και ως Sex me up party με «RnB night». Στα decks θα βρεθούν ο Dj Doc και ο MC Corner.


 Αύριο Σάββατο θα σερβιριστεί το «κυρίως μενού» της μουσικής πρότασης του «Αμφιθέατρου» γι’ αυτή την εβδομάδα με τον Μark Knight που έχει δουλέψει αφοσιωμένα για πάνω από μια δεκαετία για τη διάδοση της house. Είναι ιδρυτής της Toolroom Records (και του underground παραρτήματός της Toolroom Trax), που ανιχνεύει και προωθεί ταλέντα χωρίς να υποτάσσεται στους νόμους της αγοράς, παρουσιαστής του δημοφιλούς podcast Toolroom Radio και δημιουργός κομματιών που κερδίζουν αυτόματα το χαρακτηρισμό του «anthem» (όπως το περσινό «Second story»), και resident στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου.


 Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί ότι εκτάκτως το Amphitheatre Club θα λειτουργήσει και τις Τετάρτες 10 και 17 Αυγούστου, επίσης με επίλεκτους DJ’s καλεσμένους, καθώς ήδη η πρώτη προχθεσινή δοκιμή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
 Όσο για τον προγραμματισμό των επόμενων σπουδαίων εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο «Αμφιθέατρο» με θέα τη μαγευτική Λίνδο, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Lindos Summer Festival (12-14 Αυγούστου). Στο πλαίσιο αυτό, την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ στην μουσική σκηνή του Club θα εμφανιστεί ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης, Γιώργος Σαμπάνης.