Αφεντούλα Ραζέλη  και Γεράσιμος Ανδρεάτος  στην Αρχίπολη

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αφεντούλα Ραζέλη, δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες με κοινή αφετηρία στη δισκογραφία τους, τα τραγούδια του Βαγγέλη Κορακάκη.. (Στη σκέψη της τρελής, Πρώτο φθινόπωρο και το Ποτηράκι της καρδίας και η μαγεμένη αγκαλιά αντίστοιχα ).Μετά από τις κοινές επιτυχημένες μουσικές τους παραστάσεις σε μουσική σκηνή της Αθήνας, έρχονται το  Σάββατο 6 Αυγούστου  στη Ρόδο στο  Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αρχίπολης.

Θα τραγουδήσουν τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και  τραγούδια του Άκη Πάνου, του Βαγγέλη Κορακάκη, Γιώργου Ζαμπέτα, Βασίλη Τσιτσάνη, Μίκη Θεοδωράκη και άλλων μεγάλων δημιουργών..
Οι δύο καλλιτέχνες, μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια γνωστών τραγουδιών που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλο τον κόσμο..
Μοναδικά ερμηνευμένα από τον Γεράσιμο και την Αφεντούλα, τα τραγούδια, γίνονται αφορμή για μια ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας.
Ώρα έναρξης : 21.00
Ελεύθερη Είσοδος

Το απόγευμα της συναυλίας θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για τη μετακίνηση σας από  Πλατεία Απολλώνων (μέσω Πλατανίων-Ελεούσας) στις 20.30 Πλατεία Αφά­ντου στις 20.30 Ρόδος Σαν-Φραγκίσκο στις 20.00 για τη μετάβασή σας στην Αρχίπολη.
 Τηλέφωνα πληροφοριών και κρατήσεων 6934980184 6945370383
Διοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίπολης «Ο Άγιος Μηνάς»
Συνδιοργάνωση : ΔΟΠΑΡ
Με την στήριξη: Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου
Δ.Ε.Σ. Ρόδα
Σούπερ Μαρκετ Φλεβάρης
Καλλιτεχνική επιμέλεια 12ηχος