Θα το παλέψει για Ρίο η Νικόλ Κυριακοπούλου

Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να ταξιδέψει για το Ρίο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Νικόλ Κυριακοπούλου. Όλο το προηγούμενο διάστημα συνεχίστηκαν, ωστόσο, οι θεραπείες ώστε να ξεπεραστεί όσο γίνεται ένας τραυματισμός σοβαρός, με την αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 να παραμένει πάντα αισιόδοξη για τη συνέχεια και τις καλές τις επιδόσεις στο επί κοντώ.

Ως γνωστόν, ο ΣΕΓΑΣ στις 17 Ιουλίου ενημέρωσε σχετικώς για την εξέλιξη αυτή ύστερα από ανακοίνωσή του, που ανέφερε τα παρακάτω:  

«Σε σειρά απεικονιστικών εξετάσεων υποβλήθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου ύστερα από τις ενοχλήσεις που την ανάγκασαν να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Diamond League του Μονακό.  Οι εξετάσεις έδειξαν πως η αθλήτρια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και συγκεκριμένα οστικό οίδημα σκαφοειδούς οστού άκρου ποδός.

Από το ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας και την ίδια την αθλήτρια θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πάντως, είναι…συνηθισμένη σ’ αυτά, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα…σπασμένα κοντάρια στο πρόσφατο παρελθόν, τη χειρουργική επέμβαση, όπως επίσης στη συνέχεια τη διάκριση στο Diamond League και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να μην απογοητεύσει όλους όσοι την πίστεψαν και να βρεθεί σ’ άλλον έναν τελικό για την κορυφή.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θέλει να είναι ξανά ανάμεσα στις κορυφαίες στο ΡίοΗ Νικόλ Κυριακοπούλου θέλει να είναι ξανά ανάμεσα στις κορυφαίες στο Ρίο