Εκτός τοπικών πρωταθλημάτων ξανά ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Άλλη μια χρονιά εκτός τοπικών πρωταθλημάτων θα μείνει ο Ατρόμητος Διμυλιάς. Η εκτελεστική επιτροπή, αρμόδια για να κάνει ό, τι ήταν δυνατόν ώστε οι «πράσινοι» να έχουν παρουσία στις διοργανώσεις της νέας περιόδου, ανακοίνωσε πως δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια να συγκροτηθεί νέο ΔΣ. Από δω και πέρα πάντως, οι όποιες κινήσεις θα αφορούν το να…σωθεί το μητρώο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:
«H εκτελεστική επιτροπή του Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς είναι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει πως η ομάδα θα παραμείνει σε αδράνεια για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο μήνα δεν οδήγησαν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα με το μεγάλο πρόβλημα να είναι ξεκάθαρα στην στελέχωση ενός ολοκληρωμένου διοικητικού συμβουλίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Γιάννη Φλεβάρη, Στέλιο Στεφανάκη, Γιώργο Παντίδο, Νίκο Σαρούκο, Νίκο Απτόγλου, Παντελή Πουλή και Θανάση Μεγαλούδη για την προσπάθεια που έκαναν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους τέσσερις τελευταίους που παρότι δεν έχουν καταγωγή από το χωριό, έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθεια και το συλλογικό καλό. Υποχρέωση όλων μας να βρεθεί λύση την επόμενη σεζόν για να μην αφανιστεί το μητρώο μας»