Με την ίδια συνταγή ξεκινάει τη Δευτέρα ο ΑΕΡΑ

Στην κανονικότητα επανέρχεται ο ΑΕΡΑ μετά την ανάδειξη της νέας του διοίκησης, την τυπική επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα και την ανανέωση της συνεργασίας με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού. Ο έμπειρος τεχνικός είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία, με την πρώτη προπόνηση της σεζόν να έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Στη διάθεσή του θα βρίσκονται και αρκετά νέα παιδιά, τα οποία αναμένεται να πάρουν φέτος αρκετές ευκαιρίες, ενώ για να συμπληρωθεί το «παζλ» του νέου ρόστερ, θα γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφικές κινήσεις. Οι μεγαλύτερες ανάγκες εντοπίζονται στη γραμμή κρούσης της ομάδας, καθώς και στη μεσαία γραμμή, για την οποία αναζητείται ποδοσφαιριστής με ανασταλτικές ικανότητες.

Σημειώνεται, πως η διοίκηση του ΑΕΡΑ έφτασε κοντά στο να καλύψει τα δύο κενά, ωστόσο οι συζητήσεις με τον επιθετικό Χρήστο Αγγελόπουλο και τον αμυντικό μέσο Γιώργο Φωτεινή δεν απέφεραν καρπούς.
                                       
Στο προσκήνιο το γηπεδικό
Εν τω μεταξύ, τον Δεκέμβριο ελπίζουν οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης του φθαρμένου συνθετικού τάπητα του γηπέδου τους με νέο τελευταίας γενιάς. Το απαραίτητο κονδύλι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει εγκριθεί και το θέμα μπήκε στην τελική του ευθεία 

Στο διάστημα που το γήπεδο θα είναι κλειστό, ο ΑΕΡΑ θα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγώνων του είτε τις εγκαταστάσεις της Ψίνθου, είτε αυτές της Αρχίπολης.