Πρώτο τεστ το Σάββατο για τον Φοίβο

Την 3η εβδομάδα προετοιμασίας της διανύει η ομάδα του Φοίβου και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Κρεμαστής.

Ο Μιχάλης Πολιάς δηλώνει ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προθυμία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα.
Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, μάλιστα, οι «κυανοκίτρινοι» μπαίνουν και στο στάδιο των φιλικών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο γήπεδο Παστίδας θα δώσουν το πρώτο τους τεστ, με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.
Φυσικά δεν υπάρχουν απαιτήσεις από την τεχνική ηγεσία σ’ αυτό το μέρος της προετοιμασίας από τους παίκτες, απλώς ο Μιχάλης Πολιάς θα τους ζητήσει να τηρήσουν κάποια βασικά στοιχεία μέσα στο παιχνίδι τους. Είναι βέβαια και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινής προπόνησης.

Στο μεταξύ η χθεσινή προπόνηση επιφύλασσε κάποια προβλήματα, όχι ιδιαίτερα σοβαρά. Κάποιες μικροενοχλήσεις που είχαν, ο Λάκης Αξιώτης (προσαγωγούς) και ο Νίκος Ορφανίδης, αποφασίσθηκε να μην καταπονηθούν περισσότερο κι έτσι δε συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Επίσης ο Απόστολος Μάτσης υπέστη διάστρεμμα και η κατάσταση του τραύματος του θα αξιολογηθεί στην πορεία.

Τέλος, ξεκινάει τις προπονήσεις από Δευτέρα ο Τάσος Φτάκλας, ο οποίος ταλαιπωρείται από την περυσινή χρονιά (οστικό οίδημα). Αρχικά θα ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια, αναλόγως, θα μπει και στο κανινικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Μιχάλης Πολιάς θα δει σε αγωνιστική δράση τους παίκτες το προσεχές Σάββατο	         ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μιχάλης Πολιάς θα δει σε αγωνιστική δράση τους παίκτες το προσεχές Σάββατο ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ