Ολοκληρώθηκε το  Summer Camp του Ιππότη

Και φέτος ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο στη σειρά σκακιστικό Summer Camp στην έδρα του Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”. Συμμετείχαν 50 παιδιά, ηλικίας από 4 έως 15 ετών, τα οποία χωρίστηκαν σε τρία επίπεδα ανάλογα με τις γνώσεις τους ως  αρχάριοι, ενδιάμεσοι και προχωρημένοι.

Το πρόγραμμα κάθε ημέρας ξεκινούσε με μάθημα μίας ώρας περίπου και στη συνέχεια,  μετά από το κολατσιό, πραγματοποιούνταν παιχνίδια. Τα παιχνίδια αυτά απαιτούσαν εξυπνάδα και φαντασία (παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού), ταχύτητα (κουταλοδρομίες), συγκέντρωση και ακρίβεια (σκοποβολή με νερό).

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη εκδρομή σε μία από τις ημέρες του summer camp. Στην φετινή τους…εξόρμηση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην προπόνηση του beach volley και του μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Το summer camp έκλεισε με τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου ” Ιππότης”, στην οποία καλεσμένοι ήταν ο μάγος Γκόθαμ με τα εκπληκτικά μαγικά κόλπα που απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα από μικρούς και μεγάλους και ο βραβευμένος παραμυθάς Παναγιώτης, με τη διαδραστική ιστορία με δεινοσαύρους και τη γέννηση του ηλιακού συστήματος.

Ο “Ιππότης” ευχαριστεί θερμά τους προπονητές του αθλητικού κέντρου “Καλλιπάτειρα”, κ. Μακρή (μπάσκετ) και κ. Καταβαίνη (beach volley). Επίσης, τον παραμυθά κ. Παναγιώτη, τον μάγο Γκόθαμ, την πιτσαρία Buona Sera, τα σούπερ μάρκετ Τσισιμοίρη για την ευγενική χορηγία νερών, τις αρτοδημιουργίες Ρόδου Νικολή, καθώς  και όλα τα μέλη του συλλόγου που συνεχίζουν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.