Σκληρή δουλειά για τον Ιάλυσο

Άλλο ένα επίπονο απόγευμα, για το οποίο…φρόντισε ο προπονητής τους Γιώργος Σάββενας, πέρασαν χθες στο Οικονομίδειο οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου. Ο μόνος που δούλεψε ατομικά σε χαλαρότερους ρυθμούς ήταν ο νεαρός επιθετικός Μιχάλης Μόσχος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση και προσπαθεί να επανέλθει.

 Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς στο πρόγραμμα μπαίνουν οι διπλές προπονήσεις. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα βρεθούν στο «Οικονομίδειο» το πρωί και το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης θα διαδεχθεί το απογευματινό πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στη Δόξα Ψίνθου. Με δεδομένο πως ο αγωνιστικός χώρους του Οικονομίδειο θα πρέπει να «ξεκουραστεί», το δίτερμα με τη Δόξα θα παιχθεί πιθανώς σε άλλο γήπεδο, που θα ανακοινωθεί.

Ανοίγει το στέκι
Το δικό τους στέκι θα αρχίσουν να λειτουργούν από σήμερα στην κεντρική πλατεία της Ιαλυσού ,οι «ερυθροκίτρινοι», στο πλαίσιο των Ιαλύσιων. Οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ωραίες στιγμές απολαμβάνοντας παραδοσιακό σουβλάκι και ταυτόχρονα να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα.