Ρόδος: Αποφασισμένη να κρατήσει στο δυναμικό της τον Αμανατίδη

Σε μέρα ρουτίνας εξελίχθηκε η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη δούλεψαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, επικεντρώνοντας στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης χωρίς να λείψουν οι ασκήσεις με μπάλα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα στις 6 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

 Σαφώς πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η αυριανή μέρα, καθώς η ομάδα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού με αντίπαλο το Διαγόρα.

Κλείνει το θέμα του Αμανατίδη
Αποφασισμένη να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τον Χρήστο Αμανατίδη δείχνει η διοίκηση της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης επιβεβαιώθηκε μεν πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο το αίτημά του αποδόθηκε σε πιέσεις που δέχεται από τρίτους και αποκλείστηκε κάθε περίπτωση να αφεθεί ελεύθερος.

 Χθες η διοίκηση τοποθετήθηκε και επισήμως, μετά από δημοσίευμα που ανέφερε πως ο παίκτης αποχωρεί:  «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Αμανατίδης ανήκει στο ρόστερ της. Όσα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».    

Δεν έπεισε ο Αϊντίν
Ιδιαίτερα σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα από τη Ρόδο του Τούρκου επιθετικού Μάλι Αϊντίν. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έδειξε όσο έτοιμος τον χρειαζόταν ο Σάββας Ορφανίδης και τα «ελάφια» δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην απόκτησή του.