Απίστευτη κατάντια  στην καρδιά της Ρόδου

Να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο καθημερινό αίσχος που αντικρίζει ο κάθε Ροδίτης και ο κάθε επισκέπτης στην παραλία της περιοχής Κόβα, απαιτούν πλέον οι συμπολίτες μας από τις αρμόδιες αρχές, ζητώντας παράλληλα και καταλογισμό ευθυνών σε βάρος όλων όσων προκαλούν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που απέστειλε στη «Ροδιακή» αναγνώστης μας, τα λιμνάζοντα νερά που κατεβαίνουν στην παραλία του ΚΟΒΑ, μέσα από τον αγωγό ομβρίων υδάτων, έχουν δημιουργήσει μια άθλια εικόνα η οποία πολλές φορές συνοδεύεται και από δυσάρεστες οσμές.

Το ίδιο πρόβλημα, έχει επισημανθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν κάποιο ασυνείδητοι συνεχίζουν τον χαβά τους, χωρίς να υπολογίζουν κανένα και τίποτα, δημιουργώντας έτσι τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα.

Ο δήμος Ρόδου, έχει προχωρήσει πολλές φορές στην αποκατάσταση του συγκεκριμένου σημείου, ωστόσο αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει εντοπισμός αυτών που προκαλούν το πρόβλημα και αντίστοιχα επιβολή προστίμων και παραπομπή τους στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπιστεί οριστικά.