Αποφασίζουν για κεντρικό αμυντικό στον Ιάλυσο

  Τις προσπάθειες να κλείσει την τελευταία εκκρεμότητα του ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εντείνει η διοίκηση του Ιάλυσου.

Οι «τοξοβόλοι» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους μ’ έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, εξετάζουν τις περιπτώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών που τους έχουν προταθεί και δεν αποκλείεται εντός της επόμενης εβδομάδας να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό τους.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο Οικονομίδειο. Ο προπονητής Γιώργος Σάββενας δεν είχε στη διάθεσή του μόνο τον Μιχάλη Μόσχο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από θλάση, ολοκληρώνει την αποθεραπεία του και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επανέλθει σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς.

Πουλήθηκαν τα διαρκείας
Περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας για τις θέσεις V.I.P. στη σκεπαστή εξέδρα του Οικονομίδειου επέλεξε να κυκλοφορήσει η διοίκηση του Ιάλυσου. Τα τριάντα ακριβά «κομμάτια» διατέθηκαν μέσα σε λίγες μέρες και επιπλέον δεν πρόκειται να τυπωθούν.   

Τέλος, τη λειτουργία του στην κεντρική πλατεία της Ιαλυσού συνεχίζει το «ερυθροκίτρινο» στέκι και υποδέχεται καθημερινά τους φίλους του ποδοσφαίρου, για να τους προσφέρει παραδοσιακό σουβλάκι, δροσερά ποτά και μπόλικη ποδοσφαιροκουβέντα.

 

Λιγοστά είναι τα εισιτήρια διαρκείας που απέμειναν για τη σκεπαστή στο Οικονομίδειο ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΛιγοστά είναι τα εισιτήρια διαρκείας που απέμειναν για τη σκεπαστή στο Οικονομίδειο ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ