Ανέτοιμη για συνθετικό, συνεχίζει με προπονήσεις η Ρόδος

Αργότερα και σε χρόνο που θα ανακοινωθεί, θα πάρουν οι φίλοι της Ρόδου την πρώτη γεύση από την ομάδα που «χτίζεται» για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με το Διαγόρα ματαιώθηκε, ουσιαστικά μετά απόφαση του προπονητή Σάββα Ορφανίδη.

Όπως έλεγε χθες ο προπονητής των «ελαφιών», ο μικρός αριθμός προπονήσεων που έχουν στις πλάτες τους οι ποδοσφαιριστές του και η έντασή τους, που στην παρούσα φάση έχει φέρει τα αναμενόμενα μικροπροβλήματα, τον υποχρέωσαν να αποκλείσει γήπεδο με συνθετικό τάπητα ως έδρα διεξαγωγής του πρώτου φιλικού και να αναζητήσει φυσικό χλοοτάπητα.

Από τη στιγμή που η προσπάθεια να εξασφαλιστεί είτε το Δημοτικό Στάδιο, είτε το γήπεδο των Καλυθιών, δεν ευδοκίμησε, λόγω της άρνησης των αρμόδιων φορέων, ο Σάββας Ορφανίδης δεν είχε άλλη επιλογή από το να ακυρώσει το ραντεβού με το Διαγόρα και να αρκεστεί σήμερα σε μία ακόμα προπόνηση.  

Σημειώνεται, πως η χθεσινή κύλησε χωρίς την παρουσία του αμυντικού Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ενώ το παρών δεν έδωσε ούτε ο Τίμος Λουτριώτης. Η απουσία του έμπειρου τερματοφύλακα αποδόθηκε σε ραντεβού που είχε με τη διοίκηση, για να διευθετηθούν ζητήματα σχετικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα.