Τέλος στη…δωρεάν εξέδρα βουνού

 Τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν στις ομάδες να τονώσουν τα έσοδά τους από την πώληση εισιτηρίων, προσπαθεί να δημιουργήσει η επιτροπή του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων.
 

Τα μέλη της συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη και μετά από εκτενή συζήτηση, έλαβαν την υπόσχεση πως μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει περιφραχτεί ο λοφίσκος που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία (ο χώρος ανήκει στη ΔΕΥΑΡ), συνεπώς τη νέα αγωνιστική περίοδο, όποιος θέλει να παρακολουθήσει αγώνες θα πρέπει να περνάει από το…ταμείο.   Οι άνθρωποι της επιτροπής ευχαριστούν θερμά τόσο τον κ. Τσίκκη, όσο και το ΔΟΠΑΡ, που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά τους.

Στις 25 Αυγούστου το πρόγραμμα
 Στις δεκαπέντε ανέρχεται ο αριθμός των ομάδων που θα χρησιμοποιούν φέτος για τις ανάγκες των προπονήσεών τους το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν καθημερινά από τις 2:30 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα χρήσης θα ανακοινωθεί επισήμως στις 25 Αυγούστου.

Σκληρής δουλειάς συνέχεια
  Πολύ χρόνο και ατελείωτο μεράκι συνεχίζουν να δίνουν οι άξιοι συγχαρητηρίων Τάκης Χατζηγεωργίου, Βασίλης Καστανάκης, Γιώργος Δανάς και Μανώλης Παριανός. Τα μέλη της επιτροπής εργάζονται καθημερινά ώστε να προσφέρουν στις ομάδες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, τόσο στον αγωνιστικό χώρο που έχει επιδιορθωθεί, όσο και στα αποδυτήρια.
  Χάρη στη συνδρομή των σωματείων, μέχρι τις 20 Αυγούστου θα αντικατασταθούν όλα τα είδη υγιεινής με καινούργια, ενώ θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης στον εσωτερικό ηλεκτροφωτισμό.