«Τζάμπολ» για τα κορίτσια του Ιάλυσου!

Νωρίς – νωρίς αρχίζουν τα «βάσανα» για τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του Ιάλυσου καθώς από τη Δευτέρα ξεκινά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, με πολύ τρέξιμο και γυμναστική.

Από τις 8 Αυγούστου, λοιπόν, τα κορίτσια των τμημάτων γυναικών, νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων τίθενται υπό την καθοδήγηση του γυμναστή του συλλόγου, Λευτέρη Μπότσαρη, ο οποίος θ’ αναλάβει την εκγύμναση των αθλητριών για τις επόμενες δεκαπέντε με είκοσι μέρες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης καθώς και ασκήσεις ενδυνάμωσης οι οποίες θα γίνονται εξ ολοκλήρου στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού.

Οι ώρες εκγύμνασης έχουν ως εξής:

Δευτέρα και Τρίτη: 11.30’-13.00’
Τετάρτη: 20.00’-21.30’
Παρασκευή: 18.30’-20.00’.

Σημειώνεται πως θα γίνεται και μία προπόνηση κάθε Σάββατο στις 18.00’ όμως ύστερα από συνεννόηση του υπεύθυνου γυμναστή με τις αθλήτριες.
Φυσικά, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση. Περιλαμβάνει (κυρίως) και μπάσκετ το οποίο είναι αρμοδιότητας του προπονητή του Ιάλυσου, Γιώργου Χατζηκαλημέρη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει το δικό του πρόγραμμα με τα κορίτσια μετά τις 20 Αυγούστου ενώ έχει ήδη προγραμματίσει να ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων, θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή στο καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά της ΑΕ Δικαίου στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, σε ημερομηνίες που θ’ ανακοινωθούν προσεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιάλυσος ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα γυναικών ενώ φώναξε «παρών» στα φάιναλ φορ νεανίδων (4η θέση), κορασίδων (2η θέση) και παγκορασίδων (2η θέση).