ΠΑΣΟΚ: Σε άλλο πλανήτη η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Σε... άλλο πλανήτη βρίσκεται η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με το θέμα του νοσοκομείου της Ρόδου.

Ειδικότερα τονίζει τα εξής:
«Η χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά με το ψέμα (που τους χαρακτηρίζει εξ’ άλλου σαν κόμμα), συνεχίζει με μια ναζιστικού τύπου προπαγάνδα (αντάξια των εγχώριων αντιμνημονιακών «συναγωνιστών» τους τότε στην Πλατεία και μετέπειτα στη Βουλή) και καταλήγει με τη δημιουργία της απορίας, αν αυτοί που σκέπτονται και γράφουν τέτοια πράγματα ζουν σ’ αυτόν ή σε κάποιον άλλο πλανήτη!

Δεν είχαμε πρόθεση να εμπλακούμε στην αντιδικία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου με τον Βουλευτή της Ν.Δ. Μάνο Κόνσολα, παρά το θεσμικό ατόπημα της πρώτης κατά του δεύτερου. Ας τα έβρισκαν μεταξύ τους, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., όπως τα έχουν βρει ο Τσίπρας με τους Καραμανλικούς! Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, όπως και τα προκάτοχα του σχήματα έναν βλέπουν μόνιμα σαν στρατηγικό τους αντίπαλο, κι’ αυτός είναι το ΠΑΣΟΚ!

Το ΠΑΣΟΚ που με τη δημιουργία του τους είχε καθηλώσει από το 1974 μέχρι το 2011 στο ψυχοφθόρο εκείνο 3%, το ΠΑΣΟΚ που φοβούνται ότι τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα τους ξαναγυρίσει στο 3%, μιας και είναι η κύρια δεξαμενή των επαναπατριζόμενων από το ψέμα και τις «αυταπάτες» του ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρων! Για το λόγο αυτό και ανακάτεψαν και το ΠΑΣΟΚ μαζί με την Ν.Δ., φύρδην – μίγδην στην ανακοίνωσή τους!

Αφού λοιπόν καλέσουμε την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να σοβαρευτεί, να αφήσει «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και να απολογηθεί ζητώντας συγνώμη από τους Δωδεκανήσιους τους οποίους, όπως και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, κατέστρεψε η ανερμάτιστη και ανίκανη πολιτική της κυβέρνησής τους, θα της θυμίσουμε και κάποια πράγματα για την Υγεία και το Νοσοκομείο της Ρόδου, που διαστρεβλώνει γενικολογώντας στην ανακοίνωσή της.
1. Νοσοκομείο Ρόδου: Το Νοσοκομείο αυτό είναι δημιούργημα καθαρά του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ το αποφάσισε (Υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός), το έκτισε, το στελέχωσε, το εξόπλισε και το λειτούργησε σαν προσφορά στους Ροδίτες, τους Δωδεκανήσιους και τους χιλιάδες ξένους επισκέπτες του νησιού! Αυτό μας λέτε ότι «ήταν υπό κατάρρευση»; Υπό κατάρρευση είναι η κυβέρνησή σας και η κοντόφθαλμη πολιτική σας οπτική.

2. Διοικήσεις Νοσοκομείων: Πάλι ψεύδεστε; Ποιες προκηρύξεις και προσόντα μας λέτε; Το μόνο προσόν ήταν να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή να προσκυνήσει το ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος Διοικητής! Παλαιοκομματικοί του αίσχιστου είδους είστε που παριστάνετε κάποιους άλλους!

3. Διοικήτρια Νοσοκομείου: Ο προηγούμενος Διοικητής, Βασίλης Παπανικόλας, κλήθηκε το 2012 να ανοίξει το Νοσοκομείο της Ρόδου, του οποίου είχε συρρικνώσει τη λειτουργία και είχε κλείσει τα χειρουργεία ένας «εκλεκτός» σας τώρα, που τον τιμήσατε κιόλας για την τότε αποτυχία του, με θέση Γενικού Γραμματέα σήμερα!

Ο προηγούμενος Διοικητής, αν και κράτησε με επιτυχία σε λειτουργία το Νοσοκομείο τα δύσκολα χρόνια, αν και είχε διασφαλίσει την εργασιακή ειρήνη, αν και είχε αξιολογηθεί θετικά από την διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ επιτροπή κρίσεων, εντούτοις επειδή δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, αποπέμφθηκε χωρίς καμιά αιτιολογία από τον Πολάκη, για να διοριστεί η σημερινή εγκάθετή του, η οποία για να καλύψει την διοικητική της ανεπάρκεια στέλνει τους γιατρούς στον Εισαγγελέα και κάνει εφόδους σαν δεκανέας υπηρεσίας, αδυνατώντας να κατανοήσει πως αν λειτουργεί σήμερα με τέτοιες ελλείψεις το Νοσοκομείο, αυτό οφείλεται στην αυταπάρνηση γιατρών και νοσηλευτών!

Τέλος μιλώντας για την Υγεία, όλοι γνωρίζουν πως ό,τι έχει επιτευχθεί στον τομέα αυτό, είναι αποκλειστικά έργο του ΠΑΣΟΚ. Το Ε.Σ.Υ., τα Κέντρα Υγείας , όλα τα νέα Νοσοκομεία, ακόμα κι’ αυτό της Σαντορίνης που πήγε να ιδιοποιηθεί ο κ. Τσίπρας, έχουν γίνει από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα το διαφυλάξουμε από κάθε έναν που θα επιχειρήσει είτε να στήσει το δικό του κομματικό κράτος, όπως στο Νοσοκομείο της Ρόδου, είτε να παραπλανήσει τους πολίτες, όπως η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με τα ψέματά της…