Η δουλειά μεταφέρεται στο γήπεδο των Μαριτσών

Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν κουραστικές μόνο για τον Ανδρέα Βλασσόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και για τη διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών, η οποία διέθεσε μπόλικο χρόνο και κόπο για να λειτουργήσει στην εντέλεια το στέκι του συλλόγου στην Ιερά Μονή Σωτήρος.

 Ο απολογισμός που έγινε χθες, με το κλείσιμο του «ταμείου», είναι απόλυτα ικανοποιητικός. Ο κόσμος που πέρασε από το στέκι ήταν πολύς, στήριξε την προσπάθεια του Ηρακλή και πρόσφερε στους ανθρώπους του ένα μεγάλο χαμόγελο, καθώς καλύφθηκε το ζητούμενο κομμάτι του προϋπολογισμού.

 Από σήμερα, η δράση της διοίκησης μεταφέρεται στο γήπεδο, στο οποίο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να εμφανιστεί στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου σε καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό.

Πέραν των παρεμβάσεων στον αγωνιστικό χώρο θα ανακαινιστούν τα αποδυτήρια και θα καλλωπιστεί ο περιβάλλοντας χώρος, ενώ έχει αποφασιστεί να μεταφερθεί το κυλικείο σε χώρο κοντά στην εξέδρα.
 Ένα μέρος του κτίσματος στο οποίο στεγάζεται μέχρι σήμερα θα μετατραπεί σε ιατρείο και το υπόλοιπο σε αποθήκη υλικού.

 Κατά τα άλλα, λόγω της προχθεσινής πανήγυρης στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή παραχωρήθηκε διήμερο ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σήμερα, ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Παστίδας στο πλαίσιο του πρώτου εκ των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι και η ώρα έναρξής του, θα αποφασιστούν από κοινού από τα δύο σωματεία.