Εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων για τη Ρόδο

Ιδιαίτερα σημαντική για την περαιτέρω πορεία της είναι η νέα εβδομάδα για τη Ρόδο. Αύριο Δευτέρα στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣΔ, ώστε να προχωρήσει η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου στη βάση των όσων ειπώθηκαν στην πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση και να αναλυθούν εις βάθος όλα τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα, προκειμένου να αποφασιστεί το πλαίσιο λειτουργίας και ταυτόχρονα να αποσαφηνιστεί με τρόπο ρεαλιστικό το εύρος των δυνατοτήτων, πάνω στις οποίες θα στηριχθούν οι στόχοι της ομάδας.

 Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι των «ελαφιών» είναι ανήσυχοι, καθώς βλέπουν τον χρόνο να κυλάει και πλέον να πιέζει, την ώρα που βασικά «μέτωπα», οργανωτικής,  οικονομικής και αγωνιστικής φύσεως, παραμένουν ανοιχτά.

 Η προετοιμασία συνεχίζεται με μικρό αριθμό έμπειρων ποδοσφαιριστών, προχθές στη λίστα των παικτών που αποχώρησαν, παρά την αρχική τους συμφωνία, προστέθηκε και ο τερματοφύλακας Τίμος Λουτριώτης («μετακόμισε» στην Κρήτη για λογαριασμό του Ηρόδοτου) και οι ανάγκη για μεταγραφές το συντομότερο είναι πλέον πιεστική.

 Θέμα απουσίας της Ρόδου από το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν τίθεται, καθώς όπως διαβεβαιώνουν οι παράγοντες του συλλόγου, ο φάκελος είναι έτοιμος, το παράβολο έχει πληρωθεί, ενώ έχει εξασφαλιστεί και το παραχωρητήριο του Δημοτικού Σταδίου, μαζί με την άδεια καταλληλότητας, επομένως το μόνο που απομένει είναι να γίνει η δήλωση στην ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, η Ρόδος θα είναι παρούσα.

 Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμα, αφορά στους στόχους με τους οποίους θα μπει η ομάδα στη νέα σεζόν, καθώς η πιθανότητα να αναγκαστεί να υπαναχωρήσει από τις αρχικές εξαγγελίες περί πρωταθλητισμού, είναι υπαρκτές. Από την απάντηση που θα δοθεί μέσα στην εβδομάδα επί του παραπάνω ερωτήματος, κι ενώ οι διεργασίες στους κόλπους των «ελαφιών», με επαφές παραγόντων, είναι έντονες και συνεχείς, θα εξαρτηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος το επόμενο διάστημα στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το σημερινό κορμό.