Ηρακλής Μαριτσών: Ξεκίνησε ο Σκυλλάς, αρχίζουν τα φιλικά

Με τη συμμετοχή του Λευτέρη Σκυλλά συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρήκε τον τρόπο να χωρέσει τις προπονήσεις στο απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα και θα είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του.

Η νέα εβδομάδα σηματοδοτεί για τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του την έναρξη της διαδικασίας του μονταρίσματος.

Οι «ροπαλοφόροι» θα δώσουν το πρώτο της σειράς των φιλικών αγώνων προετοιμασίας αύριο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδό τους, με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας, ενώ για το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί παιχνίδι με τον Κλεάνθη, σε γήπεδο και ώρα που θα αποφασιστούν.
Διοίκηση: «Τζάμπα φασαρία»

Τη δική της απάντηση, στα αρνητικά σχόλια που συνόδευσαν την απόφασή της να βάλει εισιτήριο για τις χοροεσπερίδες που διοργάνωσε την Παρασκευή και το Σάββατο, στο στέκι της ομάδας στην Ιερά Μονή Σωτήρος, δίνει η διοίκηση του σωματείου. Ο εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα ακούστηκαν πρόεδρος Βασίλης Παπακωνσταντής, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό.

Οι λόγοι που μπήκε εισιτήριο ήταν φορολογικοί (ήταν ο μοναδικός τρόπος να εξασφαλιστεί φοροαπαλλαγή), ενώ η τιμή αντιστοιχούσε σε τέσσερα σουβλάκια και δύο μπύρες,  συνεπώς ουσιαστική διαφορά για τον καταναλωτή δεν υπήρξε. Επιπλέον, η διοίκηση δέσμευσε για τις ανάγκες της μόνο έναν περιορισμένο χώρο, δίνοντας επιπλέον την ευκαιρία να ακούσουν τη ζωντανή μουσική, για την οποία μερίμνησε, και άνθρωποι που επέλεξαν να μην επισκεφθούν το στέκι.

  Ευχαριστήριο  
 Τη σειρά των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες ενίσχυσε το ταμείο του συλλόγου, έκλεισε η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία ευχαριστεί όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά της:

«Η Διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των φετινών της καλοκαιρινών εκδηλώσεων, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειές της, τον επιχειρηματικό φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά στο σωματείο στηρίζοντάς το σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές , τους φίλαθλους του Ηρακλή που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και βοηθούν το συμβούλιο να μπορεί να πραγματοποιεί όλες αυτές τις εκδηλώσεις».

Ευχές σε Στεφανάκη
Τις ευχές στον μέχρι πρότινο ποδοσφαιριστή της, που επέστρεψε στην ομάδα της Κατταβιάς, Βαγγέλη Στεφανάκη, στέλνει η διοίκηση του συλλόγου των Μαριτσών με αφορμή και τη γέννηση του μωρού από τη σύζυγο του:

 «Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ θέλει να ευχαριστήσει τον Στεφανάκη Βαγγέλη για την μέχρι εδώ συνεργασία τους , του εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και με την ευκαιρία θέλει να μεταφέρει σε αυτόν και την σύζυγο του τις ολόθερμες ευχές της για το μωράκι τους και να το δουν όπως επιθυμούν.