Άρης Αρχαγγέλου: Χαμογελά για τη στήριξη και συνεχίζει

Με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε η εβδομάδα στον Αρχάγγελο, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν να το λένε για την παρουσία του κόσμου στο γλέντι που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου με τον Ματθαίο Γιαννούλη.

Η εκδήλωση ήταν απολύτως επιτυχημένη, οι φίλοι του συλλόγου έστειλαν μήνυμα στήριξης στη φετινή προσπάθεια και η διοίκηση έσπευσε να πει με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικό της «ευχαριστώ»:
«Το Δ.Σ. και γενικά η αθλητική οικογένεια του Άρη Αρχαγγέλου ευχαριστεί όλο τον κόσμο που μας στήριξε στην εκδήλωση με το Ματθαίο Γιαννούλη.
Ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, που συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό, που μόνο μεγάλα οφέλη έχει να προσφέρει στα παιδιά μας και στην κοινωνία ολόκληρη.»                                        

Διαρκείας και λαχειαγορά
Στη διάθεση των φίλων του Άρη θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, ενώ η διοίκηση προσθέτει στις δραστηριότητές της τη διοργάνωση λαχειαγοράς, με έπαθλο δύο καινούργια ποδήλατα. Ο κάθε λαχνός, που θα πωλείται στην τιμή του 1 ευρώ, θα περιλαμβάνει τρεις αριθμούς, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.                                     
 

«Μπήκε» και ο Μαγιόγλου
Με τη συμμετοχή του στρατευμένου Τάσου Μαγιόγλου, ο οποίος μετατέθηκε στη Ρόδο, διεξάγονται από χθες οι προπονήσεις του Άρη. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ενώ ο Γιώργος Σταυριανός θα λάβει την πρώτο δείγμα της μέχρι τώρα δουλειάς στο φιλικό του Σαββάτου με τη Δόξα στο γήπεδο της Ψίνθου.