Κανονικά θα αγωνιστεί στο Ρίο η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει τις ατελείωτες ώρες θεραπείας, που ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες όταν και διαπίστωσε τον σοβαρό τραυματισμό στο σκαφοειδές του ποδιού, με απώτερο στόχο τη διοργάνωση του Ρίο.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ από τον ΑΓΕΣ Κάμειεος 2009, υπό την καθοδήγηση του γιατρού του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα, κατάφερε να καλύψει μεγάλο μέρος του προβλήματος και να πετύχει τον πρώτο της στόχο και να ταξιδέψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αθλήτρια μας αναχώρησε για τη Βραζιλία εκεί όπου θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες, με στόχο πάντα να αγωνιστεί στον προκριματικό του επί κοντώ.

Με προπονητή το Μανώλη Καραγιάννη, έχοντας πείσμα και επιμονή προσπαθεί να μείνει εντός του νέου της πλέον στόχου, που πρώτα από όλα είναι η συμμετοχή στη διοργάνωση.  "Μαζί με τον γιατρό (σ.σ Διονύση Χίσσα) κάναμε μεγάλη προσπάθεια να προλάβω την διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, αφού θα ταξιδέψω τελικά στο Ρίο.

Ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα μπορέσω να είμαι σε θέση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη", είπε η 30χρονη αθλήτρια.