Συνάντηση Σ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ρόδου με τον  Αντιπρόεδρο της Βουλής

Tην Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, η νεοεκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ρόδου είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Δημήτρη Κρεμαστινό παρουσία και του μέλους της Κ.Π.Ε του Κινήματος κ. Βάιου Καλοπήτα.

Ο Βουλευτής του νομού, αφού έδωσε συγχαρητήρια στα νεοεκλεγέντα μέλη τους ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με ζητήματα της επικαιρότητας, η ανταλλαγή απόψεων για την ανασυγκρότηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και γενικότερα του μεσαίου χώρου ενώ τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της οργανωτικής λειτουργίας των νεοεκλεγέντων οργάνων.

Τέλος, συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να λάβει θεσμικό και μόνιμο χαρακτήρα, ώστε μέσα από την κατάθεση προτάσεων και την σύνθεση απόψεων να επέλθει συντονισμός των δράσεων που απαιτούνται, για να κερδίσουμε το στοίχημα της επανασύνδεσης με την κοινωνία και την ιστορική μας βάση.

«Με σεβασμό στο ιστορικό βάρος της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξής μας και με πίστη στο κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα όσα με αγώνες κατακτήσαμε, τα όσα το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά πρόσφερε με το έργο του στην Ελλάδα και τους Έλληνες και να δώσουμε τη μάχη για την επιστροφή της χώρας και της ζωής των πολιτών στην Κανονικότητα, από την οποία την έχει εκτρέψει η ανερμάτιστη πολιτική της παρούσας κυβέρνησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή.