Έθεσαν τις προτεραιότητες και δρομολόγησαν λύσεις

Τις λύσεις, που θα επιτρέψουν στην ομάδα να κλείσει τα ανοιχτά «μέτωπά» της, να ανακτήσει την ηρεμία της και να πορευτεί σε συνθήκες ομαλότητας και με αισιοδοξία προς το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δρομολόγησε το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση της Ρόδου.

 Όπως έλεγαν χθες οι παράγοντες των «ελαφιών», εντός της εβδομάδας θα κλείσουν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές που ήδη διαθέτει η ομάδα, ενώ θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές πρώτης γραμμής, οι οποίες θα καλύψουν αποτελεσματικά και με το παραπάνω τα κενά που δημιούργησαν οι πρόσφατες αποχωρήσεις.  

Επιπλέον, ως δεδομένη παρουσιάζεται η ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η δημιουργία τμήματος μάρκετινγκ, που θα επιχειρήσει να κάνει άνοιγμα στην τοπική αγορά και κοινωνία, με στόχο να διευρύνει την οικονομική βάση στην οποία θα στηριχθεί η ομάδα.

Εντός των ημερών θα κλείσει και το θέμα του νέου γενικού αρχηγού.
 Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη δούλεψαν χθες για άλλη μία μέρα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον στρατευμένο Γιώργο Δελαπόρτα, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του, καθώς και τον Στέφανο Νικήτα, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Χρήστος Αμανατίδης, με τους ανθρώπους της Ρόδου να διαβεβαιώνουν πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στις προπονήσεις σε λίγες μέρες.
 Η σημερινή μέρα δεν θα διαφέρει από τη χθεσινή, ενώ η Ρόδος θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της το ερχόμενο Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα, με το Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.