Πρώτο τεστ προόδου για το Διαγόρα

Την έναρξη του μονταρίσματος της ομάδας, η οποία φιλοδοξεί να βρίσκεται στο τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στις νεοφώτιστες της Γ’ Εθνικής, σηματοδοτεί για το Διαγόρα το σημερινό πρώτο φιλικό παιχνίδι του με αντίπαλο το συνονόματό του από το Βάτι, που θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού.  

Ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του, δεδομένου πως η ομάδα είναι πλήρης και να πειραματιστεί, με την προσδοκία να βγουν στην πράξη ενός αγώνα πολλά από αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής ο έμπειρος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς οι παίκτες του δείχνουν συνέπεια και επαγγελματισμό, σε σημείο που να είναι απόλυτα βέβαιος πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της.

Όσο για τη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο Κοσκινού, το «μενού» περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, με μέριμνα του γυμναστή Νίκου Μαντικού, καθώς και ασκήσεις τακτικής με μπάλα.